ajo-opetus ,

Teoriasta käytäntöön: Nemon ajokoulu videolla osa 1

3/25/2015 06:52:00 ip. marjo 8 Comments


Kuten aiemmin lupailin, ryhdyimme Nemon kanssa sanoista tekoihin ja kävimme läpi Miikan oppeja heti seuraavana päivänä. Vaikka tarkoituksena olikin lähinnä kuvata video näistä ajokoulutuksen ensimmäisistä vaiheista, oli tämä samalla loistava treeni Nemolle - tarkastus siitä missä mennään. Kertaus on opintojen äiti ja varsinkaan tämän ikäisen ja tässä vaiheessa koulutusta olevan hevosen kanssa tuskin liian hyvin voi mitään välivaihetta opettaa..


(linkki videoon)

Seuraavassa osassa siirrytään sitten itse vetämisen pariin - pysy kuulolla! :)


You Might Also Like

8 kommenttia :

 1. Ihan mahtavaa saada tällanen havainnollistava video. Itse olen juuri saanut tilaisuuden avustaa varsan koulutuksessa ja tulevaisuudessa sekin opetetaan ajolle, joten tällaista tässä juuri tarvitaan! Innolla odotan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että pääset opettelemaan hommaa! Muistakaa sitten että kiirehtiä ei kannata ;)

   Poista
 2. Mahtavaa seurata Nemon edistymistä näin videoltakin! Itsellä kun ei oo kokemusta nuorista hevosista, opin näistö aivan älyttömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku jaksaa näistäkin väkerryksistä kiinnostua :)

   Poista
 3. Kiitos tästä juttusarjasta! Opetamme mun aikuista issikkaa ajolle ja näistä on tosi paljon hyötyä! Sormet syhyää, että pääsisi tallille kokeilemaan 1.videon oppeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) pidä koulutuksessa mielessä, että vaikka into on kova, aina kannattaa tehdä useita toistoja samastakin asiasta taukojen jälkeen eri päivinä. Ja aina hevosen pysyessä rentona ja tyynenä, jos jännittyy, helpotetaan tehtävää.. Tsemppiä treeneihin! :)

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoinen postaus! Itsellänikin haaveissa parin vuoden sisällä teettää tammallani varsa, joten nämä havainnollistavat videot ovat todella hyviä oppimateriaalia :)

  VastaaPoista
 5. Huippuhyvä video, tästä oli kyllä apua ja todella mielenkiintoinen! Jatkoa odotellessa. :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.