hevoskuvaus ,

Oripäivätunnelmiin jatkoa

4/19/2015 09:00:00 ip. marjo 5 Comments

Pitkä, upea, ihana ja kaikin puolin antoisa päivä Ypäjällä on jälleen takana! Saethres Bris 12F suoritti hyväksytysti myös ajokokeen ja ori palkittiin sekä kantakirjattiin toisella palkinnolla. Hertug Foss 7F uusi jalostuslupansa. Uusia jalostusoreja emme siis tänä vuonna saaneet, vaan yhden uuden kantakirjaorin sekä kaksi upeaa jalostusoria saavat jatkaa työtään vuonohevoskasvatuksen edistämiseksi Suomessa.

Pieni video Brisin ajokokeesta on tulossa myöhemmin, kuten myös orin saama arvostelu ja pisteet kokonaisuudessaan. Nautitaan kuitenkin alkuun vaan näiden kahden upean orin kuvista tältä päivältä! Voiko joku muuten vielä väittää, että kaikki vuonohevoset näyttävät samalta..?Saethres Bris 12FHertug Foss 7FHerttuan omistaja & kasvattaja Maarit Yli-Tokko palkittiin Hippoksen kuukauden hevosenomistaja -palkinnolla

You Might Also Like

5 kommenttia :

 1. Ihania kuvia? Onko sulla mitään perusmuokkaustapaa/millä ohjelmma muokkaat kuvia, ja mikä kamera(&putki) sulla on? :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava etutukka tuolla Brisillä! Upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Brisin olinkin eilen jo nähnyt ja ainakin meidän luokka ihastui sen tukkaan ja jalkoihin! Upea hevonen kyllä on! Harmi etten Herttuaa nähnyt kun työvuoroni oli jo loppu mutta kuvista huomasin heti sen silmät ja ne näyttää ihan punaisille! IHANAT!!!

  VastaaPoista
 4. Olisipa itselläkin noin upea tukka! :P Ihania kuvia, tahdon nähdä näitä livenä!

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania kuvia, hienoja hevosia! Sattuisko sulla muuten olemaan kuvia sunnuntailta väliaikanumerosta? :) Esiinnyin siinä ponini kanssa pinkkeine varusteineen :D

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.