kilit ,

Vapaapäivän onnea!

6/13/2015 12:34:00 ap. marjo 0 Comments


Kuulun valitettavasti siihen ryhmään, jolla ei ole laisinkaan kesällä lomaa. Minulla ei itse asiassa vielä koskaan eläessäni ole ollut kesällä palkallista lomaa. Viime kesänä pidin viikon loman, jossa yhdistyi kolme sairaspoissaoloa kahteen kertyneeseen palkalliseen vapaapäivään. Ja pari vuotta sitten vietin omaa lomaa koko kesän vailla tuloja. Se oli kyllä kiistatta ihanin ja upein kesä ikinä! Olen siis ollut aina kesät töissä ja samaa linjaa jatketaan tänäkin vuonna. Siihen vaan täytyy asennoitua oikein.

Kukkaistyttö Fiona laitumella.

Sitä suuremmalta onnelta tuntuvatkin ne muutamat vapaat, joita kesälle sattuu! Tänään oli yksi sellainen. Kaikeksi huipuksi en ollut sopinut koko päivälle mitään ohjelmaa kenenkään kanssa. Tämä jos mikä on super-harvinaista ja aivan ihanaa! Yleensä kun tuppaa käymään niin, että kuvittelen aikaa olevan vaikka ja mihin, kunnes sitten vapaiden sattuessa toteankin päivän olevan taas kerran täynnä ohjelmaa..

Joskus tekee niin hyvää vaan olla ja nauttia hetkestä. Aurinkoinen lämmin keli on siihen aivan omiaan. Olen ollut tänään ulkona koko päivän siitä lähtien kun nousin sängystä kello 12 noin puoli yhteentoista illalla. Välissä kävin pariin otteeseen sisällä syömässä sekä tietty auton ratissa on mennyt aikaa. Näitä päiviä saisi ehdottomasti olla enemmän.

Katjan hepat katselivat kiinnostuneina kun saavuin paikalle.

Tallilla vierähti kolmisen tuntia, vaikka en tehnyt mitään. Olin vaan ja hengailin, rapsuttelin eläimiä ja napsin kuvia. Ja voi että oli kivaa! Sen jälkeen päivän ohjelma on sisältänyt koirien toko-treenejä ja parin tunnin iltalenkin kavereiden ja koirakavereiden kanssa.

Fiona - ylläri ylläri - aina vauhdissa..

Hevosten laitumilla pesii haukka, mutta en tiennyt sinne myös isokuovin majoittuneen..

Ainakin kuovin käytöksestä päätellen hänellä mahtoi olla poikaset jossain lähistöllä.

Poikia ei paljon linnut kiinnosta.

Kesäfiiliksissä, rankkaa tää pelkkä lomailu.. 

Mää vaihtaisin kyllä mieluusti rooleja hevosten kanssa.

Popi on havainnut kuvaajan.

Nemo samaten, tästä kauniista poseerauksesta päätellen??

Rohan osaa sentään söpöillä.

Pää puskassa.

Jaa söpöilyäkö täällä kaivattiinkin!

Rousku on löytänyt loistavan rapsutuspaikan.

Nemo oli taas äärimmäisen sosiaalinen ja seuraa vailla. Jos kävelin laitumen toiseen päähän varsaa karkuun, tuli se monet kerrat ravilla perässä.

Äitiiii, älä jätä mua!

Komistus poseeraa. Tuossa Nemon pään takana näkyy junarata. Onhan nämä molemmat huolella juniin varsoina totutettu, mutta kiva että saavat muistella vanhoja ja tarhata radan vieressä.

Ympäristöä pitää tarkkailla myös kesken ruokailun. (toim huom. Rousku ei ole tätä vielä hiffannut)

Juu, eiköhän nää tän päivän ilmeet ollu tässä..

Fiona ja isoiksi kasvaneet pikkutiput.

Sorsat päättivät muuttaa lammikkoon asumaan ihan itse.

He olivat kyllä ulkona häkissä.. Kunnes eräänä aamuna eivät enää olleetkaan :D

Tämä vaalea pörröpallero on niin suloinen, että tekisi ihan hirmuisesti mieli päästä silittämään tuota pehmeää höyhenpukua!

Vaikka omalla tavallaan suloinen on kyllä pieni Tildakin!

"Jaa mitä, enkö mää muka oo?" kyselee Ulla. Otin vuohet vapaiksi pihaan herkuttelemaan, kun yksikseni istuin tuolissa keskellä pihaa aurinkoa ottamassa :)

Muistakaahan te kaikki muutkin välillä vaan olla ihan rauhassa itseksenne ja nauttikaa kesästä! (sen pienen hetken mitä se kestää..)

ps. Jaa määkö muka seurallinen? Kuljen perässäs niin kauan kunnes mua rapsutat...

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.