hevoskuvaus ,

Muutamat naamat

8/30/2015 07:45:00 ip. marjo 2 Comments


Minulla oli Nemolle näyttelyihin lainassa suitset myös vuonohevosia omistavalta ystävältäni. Nuo suitset ovat Norjassa käsityönä tehdyt ajosuitset ja tyypiltään hyvin myös näyttelysuitsiksi sopivat. Turparemmin tosin otin pois näyttelyissä. Sain vasta kuluneella viikolla aikaiseksi lähettää suitset takaisin omistajalleen (hups!) ja toki sitä ennen piti käyttää tilaisuus hyödyksi ja ottaa Nemosta vielä parit pääkuvat ennen suitsien palautusta.

Tämä temi "naamat" elää hevoskuvaajien keskuudessa, näyttelyissä ja oripäivillä kun on tapana ensin napsia hevosista rakennekuvat ja sen jälkeen pääkuvat, jolloin yleensä todetaan, että otetaanpa vielä parit naamat =)

Valitettavasti se-täydellisen-ihanan-upea kuva jäi jälleen saamatta, mutta oli meillä vähän eläväinen kuvaustilannekin.. Sirillä oli vauva mukana ja tuo kitisi vaunuissa samalla, kun Siri yritti pikaisesti kuvat napata. Nemoa tietty kiinnosti heinä pellossa, eikä se olisi malttanut seistäkään. Aurinkokin oli ihan väärin päin taivaalla ;) Tilanteeseen nähden siis jopa varsin onnistuneita otoksia - voisi sanoa!

Eiköhän näitä pääkuviakin tule taas säännöllisin väliajoin uusia napsittua.. Vuoden kuluttua varsa on taas ihan eri näköinen naamastaan, uskokaa pois. Näissä kuvissa heralla on ikää kaksi vuotta ja kolme kuukautta. Susannalle vielä kerran kiitos suitsien lainasta, pitäisihän tällaiset ehdottomasti itsellekin hommata!


Kuvauskalustona jälleen Canon 7D + 70-200mm F2.8 L is usm

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia! Vuonikset on kyllä ihan parhaita. Haluisin itsekkin vuoniksen mutta kun se ei oikeen oo mahdollista.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.