erikoispostaus ,

Hevosenomistajan kuvahaaste

11/09/2015 11:28:00 ap. marjo 2 Comments

Sain tämän useammassa blogissa kiertäneen haasteen Merikalta, kiitos!


Tässä kuvahaasteessa täytyy siis...
  1. valita neljä kuvaa, jotka vastaavat mielestäsi parhaiten sanoja luottamus, onnistuminen, epäonnistuminen sekä todellisuus.
  2. neljän kuvan jälkeen valitse vielä yksi vapaavalintainen kuva, sekä siihen parhaiten kuvaava sana
  3. haasta mukaan viisi bloggaajaa, joilla on oma hevonen!
Jätän tällä kertaa haastamiset tekemättä, niin useassa blogissa haaste on jo vastaan tullut, etten enää taitaisi viittä lisää keksiäkään. Kaikki halukkaat saavat toki haasteen toteuttaa! :)

LUOTTAMUS

Viimeinen ratsastus kantavalla Lotalla. Tamma oli tuolloin ihan huikea. Toki kun olin tehnyt sen kanssa aktiivisesti kaikenlaista kuukausitolkulla, se tosiaan toimi kuin ajatus. Eipä tällä hetkellä tulisi mieleenkään lähteä ratsastamaan palkällä kaulanarulla, vaan tässä mentiin ihan rennonreiskoina pitkin maastoreittejä.

ONNISTUMINEN

Meinasin laittaa tähän ratsastuskuvan kerralta, jolloin sain Lotan ensimmäisen kerran liikkumaan hetkittäin oikein päin. Fiilis oli ihan mahtava. Itse asiassa koko ratsastuskerran aikana koin jonkinlaisia ahaa-elämyksiä siitä, kuinka upeasti ja pienesti hevonen oikeasti toimii. Vaan sen sijaan lisäsinkin kuvan, jossa Nemo on mukana (sehän se minun hevoseni on..) Tämä kuva pelkästään on varsin onnistunut, mutta lisäksi koko varsaprojekti, jota tämä kuvastaa, meni kaikilta osin nappiin.

EPÄONNISTUMINEN

En meinannut löytää mitään kuvia epäonnistumisesta! Jostain syystä ne ovat ehkä päätyneet poistoon, hmm.. Vaan tässäpä pikkuherralla oli tilannenopeus astetta liikaa reittivalintaan nähden, ja näinhän siinä pääsi käymään, hupsista keikkaa!

TODELLISUUS

Tähän nyt voisi laittaa ihan minkä kuvan tahansa.. Kaikki blogin kuvat ovat todellisuutta. Varsa, treeniä, vehreät laitumet, koirat juoksemassa mukana. Mitäpä muutakaan? Laiduntavat ja leikkivät hevoset.

 PALLO

Ja vielä vapaavalintainen kuva, jossa siinäkin Nemo on mukana! Siltä varalta, jos joku on jo sattunut unohtamaan, miltä Lotta näytti viimeisillään.. :DYou Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Hui kuinka suuri maha :) siellä oli Nemopojan mukava kasvaa :D Itseni mielestä tämä on ollut kovin mukava haaste,ehkä paras mitä olen blogeissa nähnyt :) Onnistuminen ja epäonnistuminen ovat kyllä parhaat kuvat!

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia varsinkin tuo lotta ison mahansa kanssa :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.