elsa ,

Vuodenvaihteen fiilikset videolla

1/02/2016 10:13:00 ip. marjo 0 Comments

Kahteen vuodenvaihteeseen ja kahteen hevoslaumaan perustuvan empiirisen tutkimuksen perusteella voisin todeta, että hevoset ulkona pihatossa omassa tarhassaan ovat erittäin rauhallisia uuden vuoden rakettien keskellä. Tätä samaa havaintoa tukevat lukuisat kirjoitukset netissä, myös muut pihattohevosten omistajat kun ovat kertoneet suhtautumisen rakettien paukkeeseen olleen hyvin rentoa.

Näin siis meilläkin. Molemmissa laumoissa. Yllättävän vähän tosin paukkuikin, tai ainakin ne mitä itse parissa tunnissa näin ja kuulin, eivät olleet ihan laitumen vieressä. Joka suunnalla kyllä paukahteli ja melko jatkuvalla syötöllä, mutta suht iisisti kuitenkin. Toki puolen yön aikaan pauke on varmasti ollut hurjempaa, sitä en enää jäänyt seuraamaan.

Sen pidemmittä puheitta annetaan videon puhua puolestaan :) Hivenen haastavaa oli kuvaaminen kännykän ja erillisen valon kanssa, mutta sainpa jotain sentään kameralle näkymään!Yritin myös ottaa kuvia hevosista (salamalla) sekä raketeista (ilman salamaa). Eipä toiminut kumpikaan.. :D

Pönöttäjä pimeydessä.

Rinsessaponi Elsa on vaan ihana!!

Joo-o, on siinä raketti. Nousee tuolla takana. Ai minkä takana? No junan, joka menee tässä etualalla! Ettekö nyt muka tajua vai?

Kyllä riitti katseltavaa :)

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.