maastoratsastus ,

Erilainen ohjasajolenkki

4/05/2016 08:34:00 ip. marjo 0 Comments

Tämä oli Nemon ensimmäinen pidempi reissu ohjasajaen, ensimmäinen reissu koko matkan ilman talutusta, ja ensimmäinen reissu sitten viime kevään näihin maastoihin. Ja hyvin meni - kuis muutenkaan! Virtaa kyllä hevosessa riitti, ja hikeä pukkasi meille kaksijalkaisille Nemon perässä juostessa.Linkki videoon. Videot loistavaa puhelinlaatua..

No kyllähän tälle reissulle yksi punainen paholainen mahtui mukaan! Ja ihme kyllä, tämä kohtaaminen tallentui myös videolle - kuvaajan hevostakin suuremmasta järkytyksestä johtumatta. Pitihän tuon rekan sitten pitää voimakas "tussahdus" juuri siinä meidän kohdallamme, ja tästäkös Nemo järkyttyi. Harmi ettei videolla näy, kuinka matka jatkuu tuosta saman tien, kuin mitään rekkaa koskaan vastaan olisi tullutkaan.. 


En muista olenko kuinka kirjoitellut Nemon pakoreaktiosta, mutta tämä videolla näkyvä on Nemon mittapuulla jo valtaisan suuri pelkoreaktio, ja tältä hevoselta hyvin harvinainen näky. Onneksi reissuun mahtui paljon muitakin rekkoja, kuorma-autoja ja linja-autoja, ihan kunnialla nuo ohitettiin. Joku 4-5km tästä taisi kertyä kävelyä, ja suurin osa matkasta oli pyörätietä maantien reunalla. Tätä hommaa pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä useammin! Kun hevoset taajama-alueella asuvat, on liikenteeseen opettelu ihan ehdoton juttu..

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.