ajo ,

Työt ja huvit videoilla

5/28/2016 02:30:00 ip. marjo 4 CommentsVideot ovat monella tapaa paljon parempia kuin kuvat - informatiivisia, kivoja katsella, ja aivan erilaisen tunnelman luojia. Toisinaan sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta etenkin näin nettiaikana kuvalla voi jopa kertoa kaikkea muuta kuin totuuden. Toki kauniit kuvat ovat aivan ihania ja rakastan niitä yli kaiken, mutta yhtä lailla sydän sykkii myös videoille, joilla on joku merkitys.

Onneksi jaksoin eilen panostaa myös videoiden saamiseen, ja vaikka nämä nyt ovatkin molemmat (taas kerran) vähän puolihuolimattomasti vasemmalla kädellä tehtyjä, ovat molemmat videot ja tapahtumat itselleni tärkeitä. Videoita pitäisi ehdottomasti muistaa ja jaksaa kuvata useammin, vaikka niiden julkaisussa ja katsomisessa onkin oma vaivansa!


Rataspyöristä laatua paremmaksi :)

Katsotteko te mieluummin kuvia vai videoita? Millainen videon pitäisi olla, jotta sen jaksaa ja haluaa katsoa?

You Might Also Like

4 kommenttia :

 1. Kyllä toi äestysvideo taas on mun suosikkini. Vaikka Nemolla on vanha ruosteinen joustopiikkiäes, joka hädin tuskin enää pysyy kasassa, jälkeä silläkin tulee. Varmaan kyllä puolipäivää menisi, ennen kuin tuo 0,2 ha:n pelto olisi kylvökunnossa. Uusi nurmen siemen siihen on tarkoitus kylvää lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, että päästään tällaista treenaamaan! Hyvää jälkeähän tuo äes teki, kyllä sitä vedellä kelpaa :)

   Poista
 2. Minusta on ihana kattella teidän työvideoita! Ja sit nämä laitumelle videot saa aina hymyn huulille :) hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät :) Onhan nämä työvideot ainakin vähän erilaisia, mitä yleensä blogeissa tulee vastaan. Mukavaa kesää myös sinne!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.