historia ,

Ain laulain työtäs tee

9/20/2016 01:00:00 ip. Siri 4 Comments


Siis kuulinko oikein?
Pinkit heinäverkot??

Jos facebook tarjoili Marjolle muutama päivä sitten louhoskuvia niin mulle se tarjoili tänään videon joka on kuvattu vuonna 2011.
Rohan jota "ei missään kohtaa videolla mainosteta minun ponikseni" ;) on n puoli vuotias ja Larakin ihan kääpiö, mutta ahkera kääpiö onkin :)

Ei taida hihat heilua tallilla tytöllä enää samaan tahtiin (eikä kyllä äitilläkään, kun toi tallintekeminen on nykyään vähän liiankin helppoa), mutta tänään aion hänet silti mukanani tallille raahata äitin ja Katjan kanssa tarhaa tekemään.
Elämme jännittäviä aikoja.
Rohan alkaa tämän päivän jälkeen totutella elämään shetlanninponi Elsan kaverina. Parisen viikkoa vielä niin sitten suljetaan myös ruohohanat ja painit velipojan kanssa.
Saa nähdä miten äijän käy....

...joten ei muuta kuin narut ja aitatolpat laulamaan!
Pinkit heinäverkot odottelee sua jo Rouskuseni ;)


You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Hetkonen, ymmärsinkö siis oikein että Rouskun ja Nemon tiet erkanevat? :D Miksi ja kuka on sitten Nemon kaverina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsit oikein. Pojat eivät ole enää laidunkavereita ensi kuun jälkeen. Rohan alkaa laihdutuskuurille joten se on pakko siirtää pois vapaalta heinältä ja runsailta laitumilta. Se siis harjoittelee nyt toistaiseksi Elsa-ponin kanssa olemista parisen tuntia päivässä siihen asti kunnes Nemolle tulee uusi kaveri. Marjo kertonee tästä ponista lisää kun on sen aika :)

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.