hevoskuvaus ,

Keilakunkku kuvina

10/21/2016 02:59:00 ip. marjo 2 Comments

Hei pitkästä aikaa! On tämä omituinen tilanne, kerankin olisi ihan hirmuisesti kirjoiteltavaa ja kerrottavaa, ihan hirmuisesti kuvia odottelemassa käsittelyä, sen vastapainoksi hirmuisesti ongelmia Photoshopin kanssa, ja vielä ihan hirmuisen vähän aikaa! Ei tämä yhtälö vaan toimi.

Viime sunnuntaina vietin pitkästä aikaa päivän aamusta iltaan hevosten parissa. Ennen muinoin (kun koirat oli helppo jättää vanhempieni hoiviin), oli ihan normaalia aina toisinaan huidella heppareissuissa pitkiä päiviä. Nykyisin tämä on huomattavasti vaikeammin järjestettävissä.

Lähdin kuitenkin kuvaamaan Hessille valjakkoajokisoja sekä joulukorttikuvia. Sieltä matka jatkui suoraan Nemon luo talvilaidunta tekemään. Tuolloin melkein saimmekin jo useaan otteeseen jatkuneen reilun kahden hehtaarin aitausurakan päätökseen.

Mutta sen pidemmittä puheitta - koska aikaa ei taaskaan ole - hieman kisatunnelmaa myös tänne blogiin! Voi kun mekin vielä joskus olisimme mukana :)

Mietin tuossa kisoja katsellessani, mikä yksi asia tekee valjakkoajosta niin hienoa moneen muuhun hevoslajiin verrattuna: siellä osallistujakirjo on aivan valtava! Hevosen rodulla, rakenteella tai iälläkään ei ole suurta merkitystä, samoin kuskina voi toimia liki kuka tahansa. Tämä on ihan mieletön plussa lajille, ja täytyy myöntää, että onhan noita vaihtelevannäköisiä hevosia paljon kivempi katsella kisakentällä, kuin esimerkiksi kansallista esteluokkaa, jossa puoliveriset radalla vaihtuvat toisensa perään.

Siksipä jaoinkin omassa mielessäni titteleitä osallistujille!


Päivän suloisin symppis


Päivän ihquin ilmestys


Päivän porhein orhi


Päivän vetrein veteraani


Päivän liitävin liike


Päivän pinkein pari (vai trio)


Päivän vaikuttavin varustus


sekä tietysti

Päivän rakkain rotups. Tulipa bongattua myös kengätön kisailija! Olkoon tämä siis vaikka päivän kengättömin kavio ;)

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Ihan uteliaisuuttani kyselen , kuka tuon Nemon uuden tarhakaverin omistaa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä löytyy nyt tieto, kun ponin virallisen nimen laitoin julki :) Minun melkein vanhoja luokkakavereitani.

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.