kuvia ,

Kumpi on kumpi?

8/15/2017 12:42:00 ap. marjo 3 Comments


Tässä päivänä eräänä vuonopullat pääsivät jälleen saman tehtävän pariin. Tarkoituksena oli ottaa ihania aurinkoisia hellekuvia ilman satulaa fiilistelystä, vaan Suomen kesä näytti jälleen todelliset kasvonsa, ja sateessahan sitten lopulta mentiin. 
Nemon kanssa pyörittiin hivenen pidempään kentällä ja pellolla, Lotan ensimmäinen varsinainen ratsastus minulla ollessaan käsitti vain kierroksen kentällä, käyntiä pellon ympäri ja yhden lyhyen ravipätkän. 
Nemo oli näistä se ehdottomasti rennompi ja paremmin kuulolla oleva tapaus tällä kertaa! :D Vaan on ne kyllä niin ihania hyvänmielen hevosia molemmat, ettei käsittää voi. 










































You Might Also Like

3 kommenttia :

  1. Hah, olen blogiasi seuranneena ollut kovin vakuuttunut siitä, että Lotta ja Nemo ovat todella helppoja erottaa toisistaan..mutta näin kun kummankin kuvia selaa putkeen pitkän pätkän, joissa ratsastajalla samat vaatteet ja hevosilla samat vermeet, niin huomasin kovin monen kuvan kohdalla empiväni sitä kumpi onkaan kumpi..varsinkin nyt, kun Lotta ei ole enää niin kuiva ylälinjastaan.. Ja jonkin värieronkin olen luullut näkevinäni näissä, mutta kuvissa meneekin vain kaksi yhtä kauan kypsynyttä voipullaa..

    Peltokuvissa ero oli helpompi huomata ihan yleisilmeen perusteella, tuo äitee kun näyttää olevan hieman poikaansa täpäkämpi.. (ja tämän kommentin jälkeen kerrot varmasti, että maisemia innokkaasti katseleva onkin Nemo ja poni, jonka korvat kohdistuu kuskiin, onkin Lotta..)

    Mutta kivoja kuvia, söpöjä vuonoja ja hyvää alkavaa syksyä teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos piristävästä kommentista! :D Oli kyllä hauska ottaa kuvia samoissa kamppeissa ja ympäristössä molempien kanssa. Ja kyllä se vaan on Lotta, joka keskittyy enempi miettimään, missä Nemo on, kun nuori herra puolestaan keskittyi kuuntelemaan kuskia. Ehkä sitten kun Lottakin tuosta joskus todenteolla rauhoittuu, on ero vielä vaikeampi huomata ;)

      Ihanaa syksyn alkua sinnekin!

      Poista
  2. Ihania kuvia, ehkä tunnistin ja ehkä en. :)

    Lotalla taitaa otsatukassa olla enemmän ruskeaa kuin Nemolla? Hännän värityksessä en eroa niinkään huomannut.

    Tunnistatko sinä itse kuvista heti kummasta on kyse? Tietysti tunnet hevoset niin hyvin, että oletettavasti tunnistat vaikka kuvassa näkyisi vain korvannipukka. :) Eihän kaikki vuonot tietysti samannäköisiä ole, mutta esim. minulle, jolle vuonot ei niin tuttu rotuna ole, on eroja hankalampi pikaisesti huomata.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.