elsa ,

Lisää supersöpöjä pikkuponeja!

11/26/2017 11:44:00 ap. marjo 1 Comments


Kyllähän shettiksissä vaan on sitä jotain! Ei ole toista yhtä ihanaa hevosrotua kuin shetlanninponi! Oletteko samaa mieltä?? Minä olen aina haaveillut shettiksestä - ruskea-valkokirjavasta kauniista tammasta, tai sysimustasta raamikkaasta orista. Voi apua miten ihana sellainen olisi!


Mitäs me shetlantilaiset.

No, en ole hankkimassa shettistä (voitte huokaista helpotuksesta äiti ja iskä!), sillä onnekseni sellaisia löytyy tallilta jo viisi kappaletta. Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa, jos aikaa ja rahaa olisikin loputtomasti, kyllähän vuonisten joukossa nyt yksi pikkuponi menisi komeasti. Tai kaksi. Pitäisihän ne saada parivaljakkoon.

Nemo sen sijaan on päässyt nautiskelemaan parin uuden pikkuponin seurasta. Kovin ovat vaisuja olleet nämä tutustumiset. Nemo nuuskuttelee kiinnostuneena poneja, mutta shettiksiä ei voisi sitten vähempää kiinnostaa. Pulla oli tähän mennessä ainoa, joka sentään vinkaisi pari kertaa ja nosti takakinttuaan, mutta Elsa ja Kaneli ovat olleet ihan blaah. Nemo lienee liian tylsää seuraa??

Kuvasaldo on jäänyt melko vaatimattomaksi, kun yksinäni olen poneja kentälle ottanut juoksemaan. Tarkoitus oli tosiaan niitä juoksuttaa, mutta varsinkin ruunapojat Nemo ja Kaneli juoksivat tasan sen aikaa, kun minä juoksin niiden perässä. Yritä siinä sitten kuvata samaan aikaan. Elsa-the-prinsessaponi on tähän asti ollut ainoa, joka laittoi ihan omatoimisen shown pystyyn ja pisteli sellaista kyytiä häntä tötteröllä ja niska nyökyssä pitkin kenttää, että eihän sille voinut kuin nauraa.

Hihihihihi, rinsessaponi vähän kokoaa!

Nuusk nuusk. Kukas sää oot??

Nemo mutusteli Kanelin otsaa vaikka kuinka ja kauan, ja yksi vaan nökötti siinä että mutusta nyt sit.

Spurttiiii!
 
Maailman kaunein tähtisimmu! Tui tui.

Tässä päivänä eräänä "vähän" pyrytti lunta. Onneksi on säänkestäviä tallikoiria.. 

Ei meitä pienet myrskytuulet haittaa..

Nemo oli tosin ihan kireänä vilunkielenä. Mahtoiko johtua myrskystä? 

Suukko!

Hetken aikaa Nemokin jaksoi innostua pikkuponin riehumisesta.

Ehdottomasti se tärkein ja paras juttu kentällä!

<3

Hei mun tammat on tuolla!

Katsotaan yhdessä, kun ne juoksevat laitumella.

Mitä ne tekee??

Saapuvat tietty täyttä laukkaa paikalle, kun bongasivat Nemon ja Elsan kentällä.

Lottakin pisteli kujaa ylös niin lujaa kun kintuista lähtee.

Nappasin vielä Lotankin kentälle Nemon ja Elsan kaveriksi hetkeksi hölköttelemään.
Enpä tosin huomannut heistä kaikista kuvia ottaa..

Vielä olisi pari shettistä Nemoon tutustuttamatta; musta tamma ja kirjava ruuna. Ehkä sitten joku kerta voisi laittaa vuonopojan pään ihan pyörälle, ja ottaa kaikki viisi pikkuponia yhtä aikaa kentälle juoksemaan. Ihan vielä en ole viitsinyt sitä tehdä, kun yksin olen hevosia ees taas kuskannut. Mihin mahtaisin päätyä viisi shetlanninponia yhtä aikaa narun päässä? :D

Kieltämättä oli tässäkin naurussa pitelemistä, kun mietin miten toimisin hevosia kentältä pois viedessä. Minulla oli kolme hevosta kentällä, kaksi riimua ja yksi naru. Kaikki hevoset piti viedä eri paikkoihin. Hetken mietin, käynkö hakemassa lisää naruja, kuskaanko niitä yksitellen pois kentältä, vai mitä teen. No en jaksanut rampata ees taas; Elsa narun päähän, Nemo riimusta käteen ja Lotta tulkoon vapaana perässä. Muuten kaikki olisikin mennyt hienosti, mutta Lotta kyllästyi odottelemaan, kun virittelin Nemoa aittaan kiinni ja Elsa pyöri siellä jaloissa mukana, joten muori päätti lähteä pihan poikki tervehtimään toista hevoslaumaa! Siinä sitten juostiin Elsan kanssa vauhdilla muorin perässä, kun lopulta sain Nemon kiinni ja pois käsistäni. Onneksi kukaan ei tainnut olla näkemässä ;)

Yritäpä ottaa kuva kahdesta ahneesta vuonohevosesta, kun ruokasaavi on noin metrin päässä takavasemmalla!
Näin se onnistuu :D Onhan nää ihan syötävän suloinen parivaljakko <3

You Might Also Like

1 kommentti :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.