kuvia ,

Neitsytlaukat kuutamossa

1/31/2012 08:40:00 ip. marjo 0 Comments


Olen koko syksyn odottanut, toivonut ja hehkuttanut sitä, että pian tulee lunta, ja vihdoinkin, ensimmäistä kertaa miun hevoshistoriani aikana meillä on iiiiiso pelto käytettävänä! Pääsee sitten Lotan kanssa tekemään hankitreeniä ja vetämään pulkkaa tai suksia. Kaikkea kivaa! (taidan olla jossain määrin hullaantunut talviurheiluun..) Ja kuinka ollakaan, lumia ei vaan kuulunut.. Kunnes juuri sillon, kun mie muutin taas toiseen kaupunkiin.

Mutta nyt, vihdoin ja viimein pääsin Lotan selkään ja pellolle! Kaikkina näinä vuosina ainoat käytettävissä olevat pellot on olleet paljon pienempiä, ikinä ei ole tullut ratsastettua kunnon laukkaspurtteja hangessa. Ylipäätään tosi harvoin on pellolle edes eksytty, aina vaan maastoiltu tai lähdetty kunnolliselle kentälle/maneesiin.. 


Tuntuu kyllä tosi hassulta ravata aakeella laakeella uppohangessa. Kun katselee vähän alaviistoon, ei missään näy mitään muuta kuin tasaisen valkoista. Hevosen askeleista ei kuulu ääntä oikeastaan laisinkaan, joten tuntuu ihan siltä, kuin istuisi jonkun simulaattorin kyydissä ylös alas ylös alas.. :D 

Parasta oli kuitenkin kunnon laukkaspurtti! Lotta oli alkuun sitä mieltä, että kuka täällä nyt laukata viitsii?? Hyvä kun pääsee eteenpäin (vaikka uskomattoman kevyesti kompurajaloistaan ja isosta mahastaan tunnettu Loppiskin hangessa juoksee).. Ratsastuksen loppupuolella kuitenkin, kun suunnattiin pellon toisesta päästä kohti tallia, oli Lottakin sitä mieltä, että nyt kotiin ja äkkiä! Ei tarvinnut kuin vähän ohjaa antaa, niin johan mentiin :) Joku kerta täytyy vielä selvitä valoisan aikaan tallille ja napsia kunnollisia peltolaukkakuvia, on se vaan yhtä kivan näköistä kuin miltä tuntuukin.. :)

Hankitreeniä Loppakorvalle.
Ratsastettiin sydämiä koskemattomaan hankeen ♥

Ja lunta piisaa.. Valitettavasti kunnon spurtista ei tullut kuvia -
muuta kuin jälkeen jäävästä lumipöllystä :D
Talvi on ihanaa, pakkasyöt on ihania... Nautitaan Suomen luonnosta!

PS. Hyvän ystäväni Emmin blogissa on menossa arvonta, kannattaa osallistua! :)

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.