kuvia ,

Onnenkyyneleitä :')

6/17/2012 10:14:00 ap. marjo 5 Comments

Lobitsija SWE 11F rotunäyttelyssä norjalaisella tuomarilla pistein 8-8-8-7-8 = 39p !!!


Tuomari ihastui vanhaan tammaan ikihyväksi. Erityisesti siihen, että se on vielä näin upeassa kunnossa kaksikymppisenä, ei olisi ikäisekseen uskonut! En voi edes sanoin kuvailla, kuinka suuresti mieltä lämmittää Lotan upea menestys kehässä ja tuomarin kehut. Juurikin sen takia, kuinka kamalassa kunnossa se oli vielä puoli vuotta sitten. Viime syksynä meinasin puhjeta itkuun nähdessäni Lotan ensi kertaa kahden vuoden jälkeen kopissa seisomassa, kun haettiin se kotiin ylläpidosta. Tämä kammottava näky on piirtynyt mieleeni ikuisiksi ajoiksi. Ja nyt ollaan tässä. Pitkä kahdeksan kuukautta on takana, töitä on tehty kauan ja hartaasti. Kyllä se vaan niin on, että työn tulos palkitaan! Vaikka kuka olisi ikinä uskonut :') 

Hyvä etten tosiaan alkanut itkeä kehässä, kun kuuntelin Lotan pisteitä ja tuomari vielä niin iloisena minulle hymyili ja kehui tammaa sitä palkitessaan. Saati kehän jälkeen, kun Siri juoksi luoksemme onnellisen liikuttuneena.

Koko päivä oli suorastaan täydellinen, kiitos kaikki ihanat ihmiset, jotka olitte paikalla. Miten minusta tuntuukin, että kaikki Lotan tapaavat ja tuntevat ihmiset ihastuvat tammaan ja ovat vilpittömän onnellisia sen puolesta, tällä mummolla on maaginen kyky hurmata kaikki :) 

Pidempi raportti kuvien kera seuraa perässä, kun itse toivun eilisestä ja ymmärrän koko näyttelyn tapahtumat...!

You Might Also Like

5 kommenttia :

  1. Olen nähnyt tämän ponin ekan kerran monta vuotta sitten ss-tallilla estekisoissa ja oli silloin melkosen lihava :/ mutta nyt kun näin lotan(se oli ponin nimi?) vähän aika sitten samalla tallilla uudestaan koulukisoissa, niin oli meinaaan suuri muutos! En uskonut silmiäni :) on paljon poni muuttunut ;) Upee vuonis <3

    VastaaPoista
  2. Voi, kun ihanaa, kyllä Lotta onkin niin hieno tammamamma, onnea kaikille tamman ihmisille! Hyvää työtä Siri ja Marjo! :)

    t. yksi ihastunut :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, juu muistankin nuo kisat. Olin hyvin suuresti sitä vastaan, että poni sinne lähtee, mutta kun ei ole miun hevoseni... Mitään järkeä ylipäätään hypätä, saati kisata, niin lihavalla hevosella. Nyt on onneksi ollut paljon aikaa liikutella Lottaa (tai siis ollut ja ollut, gradu seisoo... :D), niin johan on muutosta saatu aikaan. Tai ylläpito sen oikeastaan muutti, vaikkakin todella huonoon suuntaan, nyt on rakenneltu lihaksia ja kuntoa takaisin.

    Kiitos Viipi ja Ulla :D

    VastaaPoista
  4. Lotta oli kyllä edukseen ja hyvässä kunnossa! Hieno hevonen :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.