kuvia

Toivomuksia?

8/28/2012 06:42:00 ip. marjo 4 Comments

Bimi, Skella ja Lotta maastossa kolme
vuotta sitten. Skellan ensimmäinen
ratsastus ilman taluttajaa!
Kuten todettu, mie läksin pariksi viikoksi opiskelujen takia toiselle puolen Suomea. Hevostelu ei siis kuulu elämään ihan hetkeen, vaan Siri hoitelee Lotan liikutukset (ja toivottavasti päivittää kuulumisia myös blogiin :)). Nyt kun työt loppuivat, eikä ole heppaa hoidettavana, minulla olisi vihdoinkin oikeasti aikaa päivitellä blogia... Joten kysynkin teiltä:

Mistä aiheesta haluaisitte lukea??

Omissa ajatuksissa on pyörinyt paljonkin ideoita, mistä tekisi mieli blogiin kirjoitella.. Sitä ennen pyydän kuitenkin sieltä suunnalta uusia ajatuksia, mikä kiinnostaa? Vuonohevosiin yleisesti liittyvistä jutuista kykenen helposti ja innoissani kertomaan. Sekä tietty Lottaa, Rouskua, tai muita tallin poneja koskettavista aiheista kirjoitan mielelläni. Lotan kuntoutuksesta ja Rouskun koulutuksesta viime talven ajalta on myöskin pitänyt tehdä yhteenvetoja, sitä varten otin heppojen liikutuskalenterinkin mukaan kotio... Onhan tuo hevosten valokuvauskin tullut varsin tutuksi vuosien varrella. Ja myös kaikkea muuta mahdollista saa ehdottaa!

Mutta nyt lukijat, sana on vapaa. Kiitän ja kumarran jo etukäteen :)

You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Ihanan näköiset maastot! Missä päin Suomea asutte, jos saan udella?

    VastaaPoista
  2. Joku kuvapostaus olisi kiva, jossa näyttäisit parhaimipia ja hassuimpia kuvia, mitä on kamera taltuoinut :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, ja miun mielestäni kun meillä on ihan kamalat maastot! Pelkkää soramurskaa tai asvalttia joka paikassa, edes suht siedettäviä pehmeitä teitä on harvassa... Ärsyttävää =/ Pirkanmaalla ollaan.

    Merika, kiitos vinkistä! Ei taida onnistua vielä tehdä, kun kuvia on monella eri koneella ja levyllä eri kaupungeissa ja ties missä, mutta täytyy laittaa korvan taakse!

    VastaaPoista
  4. Äläs nyt, onhan siellä sentään aikas monipuolista maastoa mennä hevosella.:) Tai mä oon ainakin kokenut niin, ei tarvitse samaa tietä köpötellä jatkuvasti.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.