kuvia ,

Voi itku :(

8/27/2012 02:53:00 ip. marjo 5 Comments

Nyt se kävi toteen, miun "pahin painajaiseni": Lotalla on ongelmia jalkojen kanssa... Vai pitäisikö sanoa jalan kanssa. Ei tässä onneksi kovin pahasti ainakaan vielä asiat ole, mutta jo pieni epäpuhtaus saa tällä paniikkiperseellä kauhun pintaan.

Kuten todettu, hivenen on ollut turvotusta toisessa etujalassa jänteiden kohdalla. Lotta on kuitenkin liikkunut hyvin ja reippaasti, eikä selästä ole huomannut mitään eroa. Viimeksi sitten kentällä ollessamme kaveri rupesi sivusta katsomaan, että ontuuko Lotta ravissa. Tarkkaan kun nuo syynäsivät, niin kuulemma hivenen näytti arkovan edestä. Käynnissä ei mitään, ja tosiaan selästä ei tuntunut, mutta jotain siellä oli vialla.. Niinpä käveltiin koulutreenit.

Harmittaa kun ei yhtään tiedä, mistä tuo on tullut. Olisiko se liukastunut tarhassa ja venäyttänyt jotain? Rasitusvamma? Isku? Kivi painanut kaviossa? Liekö hieronta tehnyt muutoksia lapaan ja näin ollen pelkkä liikkuminen tuntuu tammasta erilaiselta? Vai onko jumiutunut lapa aiheuttanut turvotuksen? Ei voi tietää... Toivotaan ja rukoillaan nyt vaan, että levolla, kevyellä kävelyllä ja kylmäyksellä menisi ohitse. Harmittaa vaan vietävästi. Ja miksi vielä juuri nyt, kun itse lähdin pariksi viikkoa toiselle puolen Suomea, enkä pääse tammaa hoitamaan!? Saas nähdä miten käy myös vuonismestaruuksien kanssa..

You Might Also Like

5 kommenttia :

  1. Moi!
    Voi itku =(
    Toivotavasti se jalka paranis nopeesti.

    Koska ne kisat sit olis?
    Taru

    VastaaPoista
  2. Vuonisten koulu- ja estemestaruudet kisataan Kiljavalla 8.-9.9. Eli vajaan parin viikon päästä..

    VastaaPoista
  3. Marjo! Kiitos kommentista olis kiva jos voist kirjautuu kanssa lukijaks mun blogiin. Niin Rölli on mustakin maailman ihanin/ suloisin poni. Harmitaa vaaan kun se on hoidetaessa äksy yritää purra mutta saan kaveriltani apua sen kanssa kuntoon laitossa varusteet se aantaa otaa pois ja harjata tunnin jälkeen.
    Taru

    VastaaPoista
  4. Pääsitkös tänään/eilen kisailemaan? Muistaakseni kuulin jonkun Lotan....

    VastaaPoista
  5. Aino, juu oltiinhan me kisoissa. Blogin uusin postaus sitä käsitteleekin :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.