kilpailut ,

Kaikki valmiina - tai sitten ei!

9/07/2012 06:05:00 ip. marjo 0 Comments

Huomenna sitä mennään! Kauheeta. En osaa yhtään asennoitua, että huomenna oikeasti on vuonohevosten mestaruudet ja Lotta on oikeasti siellä mukana. Kaksi viikkoa kun on asunut muilla mailla ja viettänyt päivät rämpimällä ympäri Keski-Suomen soita, ajatukset tuppaavat harhailemaan jossain ihan muualla..

Palailin juuri tallilta. Anna kävi tekemässä Lotan kanssa vihoviimeisen treenin. Näitä treenikertoja olisi saanut olla huomattavan paljon enemmän, mutta näillä mennään, enempään ei pysty. Vai voisiko kisoja siirtää kuukauden pari eteenpäin?! Lotta toimi taas peruskivasti, mutta ottaa suorastaan pattiin, kun sen tietää ja näkee, että siitä pystyisi saamaan vielä huomattavasti paljon kivemmankin. Tällä hetkellä minua ehkä eniten häiritsee sen valtava roikkuvatsa, sekä pelkään jalkojen puolesta, edelleen ne tuntuivat paksuilta. Kisojen jälkeen täytyykin sitten suunnitella taas uudemman kerran tamman liikutuksia..

Viimeksi valmistauduttiin reissuun kesäkuun alkupuolella, päämäärä oli sama mutta tarkoitus eri. Ei ihan saanut samaa fiilistä, nyt pimenevässä syysillassa vesisateessa tavaroita kerätessä, kesäkuun ihanaan aurinkoiseen päivään verrattuna. Kaiken huipuksi kaivosta on tänään loppunut vesi! En siis pessyt hevosta, enkä pessyt mitään muutakaan. Hieno homma... Huomenna aamulla täytyy vielä vähän yrittää enimpiä epäsiisteyksiä korjailla, mutta eipä Lotasta mitään järin näyttävää kouluratsua saa tekemälläkään. Oli muuten pienoinen järkytys havaita, kuinka paljon tamman karva on kasvanut kahdessa viikossa! Nyt tosiaan on syksy..

Muistakaahan kaikki paikalle tulevat varautua kunnon sadevarustein sekä lämpimin vaatetuksin, voi olla erittäin kolea päivä tiedossa. Huomenna toivottavasti nähdään!

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.