kilpailut ,

Käyttöajomestaruuksissa hopeaa!

8/11/2013 12:57:00 ap. marjo 10 Comments

Voi ihana hieno Lotta minkä teit! En olisi ikinä uskonut. Suoritus ei todellakaan mennyt nappiin, sillä otettiin kahdesta tehtävästä hylkäykset. Ensimmäinen meni ihan täysin miun tyhmän mokailuni piikkiin ja toinen pieniltä osin Lotan syyksi, sillä se stressasi varsan perään sen verran paljon, ettei pystynyt enää yhtään keskittymään porttiin peruutukseen. Koko homma meni sitten sählingin puolelle. Ajettiin tosiaan ilman varsaa, ja sen kyllä huomasi sekä hevosesta että tuomarin kommenteista. Mutta silti. Mutta silti sijoituimme hopealle! Aivan uskomaton tuo hevonen on, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Maailman paras vuonis!

Historian ensimmäisen vuonohevosten käyttöajoMESTARUUDEN voitti meidän opettajamme ja mentorimme Maarit Yli-Tokko tammalla Linvill. Onnea!! Voitto meni tismalleen oikeaan osoitteeseen aivan upealla suorituksella. Ja vissiin ainoalla radalla, jossa yksikään tehtävä ei ollut hylätty. Kolmanneksi sijoittuivat aiemminkin menestystä niittäneet Tarja Ahonen ja Zelda.

En saa puhelimella lisättyä kuvia enkä videoita, nettikin täällä korvessa toimii tai sitten ei :) mutta kunhan pääsen kotiin niin päivittelen tarkemmin radasta. Huomenna jatketaan käyttöratsastuksella, missä mukana on jopa 19 ratsukkoa! Hui. Huomenna Nemokin pääsee hommiin mukaan, ilman varsaa en kyllä radalle ratsain lähde.. Saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan ja miten Nemo radasta selviytyy! Lotallahan nyt ei pitäisi olla ongelmia.. ;)

You Might Also Like

10 kommenttia :

  1. Hieno suoritus! Onnea huomiselle.

    VastaaPoista
  2. Oikein paljon onnea!!:) Suoritus oli kyllä upea!:) Mulla on muutama kuvakinnsieltä, voin katsoa jos löytyisi Lotasta kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ja olisipa ihana jos löytyy kuvia, itselle niitä ei tullut nyt yhtään kun otettiin videolle.. Joten olisin kyllä todella kiitollinen kuvista! :)

      Poista
  3. Onnea Lotta ja Marjo!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.