hevoskuvaus ,

Huomenna se alkaa - joulukalenteri!

11/30/2013 07:29:00 ip. marjo 9 Comments

Vuosi sitten joulukuussa näytti tältä, toivottavasti valkea lumi vielä verhoaa maan joulukalenterin aikana..

Oletko unohtanut tehdä omaan blogiisi joulukalenterin? Ovatko ideat muutenkin postauksiin loppuneet kesken? Ei hätää, nyt voit liittyä mukaan meidän joulukalenteriimme! Tai toki voit osallistua, vaikka oman kalenterin olisit tehnytkin, tai voit osallistua vain osaan luukuista, haluaisimme joka tapauksessa innostaa mahdollisimman paljon aktiivisia bloggaajia mukaan :)

Joulukalenterissa me molemmat vastaamme joka päivä yhteen kysymykseen. Kiitos teille arvonnan kysymyksistä, niitä on käytetty hyödyksi näiden suunnittelussa ja yritämme myös vastata kysymyksiinne omissa vastauksissamme kalenterin aikana. Kysymykset on kuitenkin muotoiltu niin yleisluontoisiksi, että myös sinä voit osallistua!

Julkaisemme joka päivä etukäteen seuraavan päivän kysymyksen. Ehdit siis päivän verran miettiä omaa vastaustasi, tai toki voit myöhemminkin palata vastailemaan jo menneisiin luukkuihin. Kalenterin ajatuksena on, että kopioit kysymyksen, ja teet omaan blogiisi postauksen, jossa vastaat samaan kysymykseen. Sen jälkeen tulet linkittämään kyseisen postauksen meidän blogiimme samaan luukkuun.  Käymme suurella mielenkiinnolla lukemassa jokaisen linkitetyn vastauksen. Toivottavasti joku innostuu lähtemään mukaan koko joulunodotuksen ajaksi! :)

Ensimmäisen luukun eli huomisen kysymys kuuluu:
Muistatko ensimmäistä hetkeäsi hevosten kanssa? Kerro tästä muistosta. Liitä oheen ensimmäinen kuva, jossa olet hevosen kanssa. Kerro myös tästä hetkestä jotain.

Eli nyt kaikki kipinkapin tarinoimaan omiin blogeihinne! Huomenna saatte lukea meidän vastauksemme, ja toivottavasti me myös teidän!

Nemo ei ole huomisen postauksessa mukana, mutta myöhemmissä luukuissa kyllä...

You Might Also Like

9 kommenttia :

 1. Onpa kiva idea! Olen aika hyvin saanut suurimman osan luukuista suunniteltua, mutta ehkä osallistun teidän kalenteriin muutamassa luukussa! :)

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin osallistun! Oma mielikuvitus ja aika kun ei ihan omaan joulukalenteriin riittänyt :'D

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea! :) Oon väsännyt omaan blogiini jo muutaman luukun valmiiksi, mutta varmasti teiltä saa lisää ideoita muihin! :)

  VastaaPoista
 4. Meidän blogiin ei joulukalenteria tule, mutta varmasti voisin jonkin postauksen näistä kysymyksistä silti tehdä postauksen, koska ei hirveästi ole kirjoitettavaa muuten tulevan kuukauden aikana :) Mahtava idea, kannatan!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että innostuitte :) Huomenna siis paljon linkkejä kommentteihin!

  Zohvii, tee ihmeessä, ja vaikka samassa postauksessa voi vastailla useampaan kysymykseen, ei tarvitse kaikille omaa käydä tekemässä, jos harvemmin ehtii ja jaksaa blogia kirjoitella..

  VastaaPoista
 6. Kiva idea, voisin osallistua! :) Ovatko nuo kysymykset kuinka heppapainoitteisia, eli voiko hevosetonkin niihin vastailla?

  VastaaPoista
 7. Hillittömän hyvä idea, itsellä ei riitä into tehdä joka päivälle joulukalenteria mutta ihan varmasti teen muutamaan näistä vastauksen silti :-)

  VastaaPoista
 8. Loistoidea! Eiköhän blogiin päädy ainakin yksi postaus antamallasi idealla :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.