nemo ,

Mä tahtoo veivaa veivaa

2/26/2015 07:40:00 ip. marjo 17 Comments

Olipa kerran tyttö poninsa kanssa metsässä kävelyllä. Maasto oli ryteikköinen ja pieniä puita ja risuja täynnä. Poni löntysti pitkällä löysällä narulla tytön perässä, molemmat keskittyivät omiin jalkoihinsa. Narun kiristyessä etäisyyden kasvaessa liiaksi, myötäsi poni paineelle siirtyen lähemmäs tyttöä eksyen näin omalta reitiltään.

Tyttö ihmetteli nytkähdystä narussa ja näki, kuinka poni käveli kahta ohutta puunrunkoa päin. Tyttö yritti kiireesti palata takaisin ohjaamaan ponin samalta puolen puita mistä itsekin oli kulkenut, mutta paine narussa pyysi ponia eteenpäin. Sen sijaan poni siis jatkoi matkaansa nenän edessä törröttävistä puista välittämättä.

Puut taittuivat ponin rintakehän alla ja painuivat sen vatsaa vasten. Tyttöä yhtä aikaa nauratti ja kauhistutti, kun hän näki runkojen taipuvan ponin alla ja ajatteli niiden pompahtavan takaisin pystyyn ponin kuljettua yli. Vaan kun 400kg jyräsi hentojen varsien yli, seuraavana kuuluikin riks ja raks, kun kaksi puunrunkoa napsahti poikki ponin alla!

Toinen runko katkesi kokonaan ja putosi maahan, toinen vain taittui ja jäi sojottamaan ilmaan ponin vatsan alla. Poni pysähtyi niille sijoilleen ja seuraavaksi… Noh, katso itse.Tyttö meinasi tukehtua nauruun :) (linkki videoon)

You Might Also Like

17 kommenttia :

 1. Mitä tässä oikein tapahtuu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hevonen rapsuttaa itseään oksaan joka jäi sen mahan alle pystyyn.

   Poista
 2. Eikä! Tuo video on tosi hauska, kiitos päivän nauruista!

  VastaaPoista
 3. Erinomainen mahanrapsutus apuväline! :D

  VastaaPoista
 4. Meidän Oona teki tätä yhtenä keväänä metsäkävelyllä, tähtäsi kaikenmaailman isot oksat kulkureitilleen ja sai ne mahansa alle, ai että miten hyvä rapsutusväline..:D

  VastaaPoista
 5. Voi että! :3 <3

  VastaaPoista
 6. Aaahhahhaaaa kuolen nauruun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt sentään, en halua syytettä! :D

   Poista
 7. Ihan paras video :D Vuononhevoset on niin ihanii <3

  VastaaPoista
 8. Haha, mikä ihana hassu Nemo!<3 Tuli mieleen yks issikkamaasto, kun ratsuni halus nimenomaan koukata sellasen kivan kuivan risupuskan kautta, joten puskan kautta mentiin - tykkäs vissiin niistä mahaa raapivista oksista ja mua vähän huvitti. Mut se ei kyl jääny tolleen veivaa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneks ei :D Se nyt vielä puuttuiskin, että joka maastoreissulla jäätäis vähän väliä rapsuttelemaan.. Tuntuis varmaan muuten hauskalta selästä ;)

   Poista
 9. Mun hoitoponilla oli viimekesänä aina yks sama pikkune kuusi, jolla se rapsutti itteään. Käveli vaa ees takas sen yli.:'D

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.