erikoispostaus ,

Syysfiilistelyjä vuosien takaa

9/26/2015 10:55:00 ip. marjo 1 Comments

Mitä enemmän ikää kertyy, sitä useammin tulee palattua ajassa taaksepäin ja muisteltua vanhoja. Nyt kun blogi on ollut pystyssä jo muutaman vuoden, onnistuu se kaikkein helpoiten blogia selaamalla. Tämä onkin ehkä kaikkein tärkein syy, miksi blogin kirjoittaminen on niin tärkeä ja rakas harrastus.

Lotta kotiutui  parin vuoden ylläpidosta syyskuussa 2011 Rousku mukanaan, ja siitä lähtien on elämä ollut miltei täysin Lotan ja tämän varsojen ympärillä pyörivää. Jostain syystä syksyisin on aina tullut raahattua kuvaaja mukaan tallille, joten kävin läpi viime syksyjen ratsastuskuvia Lotan kanssa. Kaikki kuvat ovat aiemmin blogista tuttuja, mutta varmasti uusia lukijoita on tullut mukaan matkan varrella, ja pidemmän aikaa seuranneetkin ovat ehtineet nämä jo unohtaa.

Tarkastellaanpa siis meininkiä Lotan kanssa viime vuosien varrelta. Tänä syksynä tuskin tullaan likimainkaan näitä vastaavia kuvia saamaan, mutta syykin siihen on kovin yksinkertainen: aiemmin ei minulla ollut Nemoa kuvioissa, ja silloinkin kun oli, kulki se vielä äipän matkassa mukana :)

Tänä syksynä 2015
(vertailun vuoksi uudelleen sama kuva, lisää edellisessä postauksessa)


Viime syksynä 2014

Toissasyksynä 2013

Kolme vuotta sitten 2012
Neljä vuotta sitten 2011

Toivottavasti näitä kuvia kertyy vielä monena vuotena edespäin! ♥

You Might Also Like

1 kommentti :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.