kuvia ,

Häslät vaan häseltää

10/23/2015 11:38:00 ip. marjo 3 Comments

Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Nemolla on nyt joku palko jossain liian syvällä minun reissuni jälkeen. Jos hevonen osaisi muistella ja kiukutella, sanoisin varsan tekevän niin. Harmi ettei se osaa. Johonkin tuo otus on kuitenkin hermonsa kadottanut viikon aikana. Ihan ihme touhua ja säheltämistä on ollut muutama päivä Nemon kanssa. Sillä on kiire! Mun pystyynkuolleella laiskamadollani ei ole tietoakaan tylsistyneenä paikoillaan hengailusta, vaan jopa pellolla ruohomättäiden keskellä Nemo olisi ennemmin juossut kuin syönyt. Ei sitten niin yhtään tyypillistä Nemoa.

lenkkiselfie

Päätin ex tempore tehdä pienet naksuttelut kentällä ja päätin myös videoida treenit. Eipä olisi kannattanut. Olin itse jo huonolla tuulella kun lähdettiin kentälle, ja vielä huonommalla tuulella olin kun lähdin tallilta kotiin. Joskus näinkin päin. Jos Nemolla ei ollut keskittymiskykyä, niin ei ollut kyllä minullakaan. Ihan ihme touhua meiltä molemmilta olivat nuo treenit, ei voi hevosta syyttää kun ei itsekään osaa.

Onhan siitä muuten jo pieni iäisyys, kun on ylipäätään mitään treenailtu maastakäsin kentällä. Ehkäpä yritetään uudemman kerran tässä joku päivä ja ilman kameraa. Mikä siinä onkin, että pelkkä kameran läsnäolo lisää paineita ja heikentää suoritusta? Vaikka ei olisi edes ketään kuvaamassa tai mitään käyttöä videoille? Eikö sen nyt pitäisi olla se ja sama, pyöriikö sivussa videokamera vai ei? Ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa, kun olen tehnyt superhyvät treenit Nemon tai Lotan kanssa - ilman kuvaajaa. Tästä innostuneena olen sitten nakittanut kuvaajan mukaan seuraavalle kerralle ja innosta hehkuen odottanut saavani aivan loistavaa materiaalia, kun hevonen oli viime kerrallakin niin hyvä! No arvatkaa vaan olenko saanut..

Tänään käytiin iltakävelyllä kahdestaan Nemon kanssa. Kaikkea jännää ja opettavaista mahtui matkalle, esimerkiksi paikoillaan hengailua ja ihmisten rapsuteltavana olemista. Kaikkea herneenpalot syvälle kiskoneelle varsalle hyvin epämieluisaa siis. Vaan sitäkin parempaa treeniä. Ehkä me tästä vielä noustaan ja lopetetaan häseltäminen? Molemmat.


Nemo on erilainen nuori ja päätti kävellä pellon puolella tien sijaan. Miksiköhän :D

Mamma oli ilkee ja komensi varsan takaisin.

Niin ja onhan tätä tekemistä tosiaan videollakin. Surkuhupaisaa touhua jopa nämä onnistuneimmat pätkät, otetaan siis huumorin kannalta. Vaikka leikkasinkin pois sen kohdan, jossa pidän kiemurtelevaa hevosta riimusta kiinni, ja odotan, että se edes puolen sekunnin ajan pitäisi kaikki neljä jalkaansa maassa. Tai sen, jossa istun yksin keskellä kenttää nakertamassa leipää, kun hevosta ei vaan kiinnosta.. Ehkäpä muutama ajatus vaatii parempaa suunnittelua ennen seuraavia harkkoja ;)


You Might Also Like

3 kommenttia :

 1. Miten olet opettanut nemolle noi peruutuksen ja sen että väistää jos käsi tulee lähelle? Kiva. Video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on positiivisesti vahvistamalla naksun ja porkkanan kera opetettu :)

   Poista
 2. hyvinhän nuo näytti menevän!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.