joulu ,

Puoli tuntia aattoon..

12/23/2015 11:31:00 ip. marjo 8 Comments



Voi kun näkisitte mikä hävityksen kaaos täällä taas vallitsee! Sain vasta äsken lahjat paketoitua. Miten tässä aina käy näin? Kuvittelin vielä viime viikolla, että tämä viikko olisi jo enempi ja vähempi oikeasti lomaa - tiedättekö, kiireetöntä, rentoa löysäilyä? Ja pyh. Miksi aina pitää olla stressi ja paniikki joulun takia? Ihan älytöntä sanon minä. Kuka siitä oikeasti välittää, onko kaikki oppikirjan mukaan tehty? Eikö tärkeintä ole kuitenkin hyvä fiilis ja yhdessä vietetty aika? No sainpa ainakin siivottua kerrankin kunnolla. Niin siis kunhan jälleen raivaan tämän kaaoksen alta lattiat ja sohvat esiin :)

Joulussa yksi parhaita asioita on lahjojen antaminen. Ja tämä erityisesti silloin, kun tietää antavansa ihanalle ihmiselle ihanan lahjan, josta tämä oikeasti välittää ja arvostaa saamaansa. Lahjan arvolla ei tällöin ole mitään merkitystä. Itse asiassa minä taisin jo antaa tämän joulun parhaan pakettini (no ei se ollut edes paketti, en ehtinyt - ylläri - kun kietaisemaan nauhan ympärille).

Mitäkö sitten annoin? Niinkin yksinkertaisen asian kuin Tanjalle ja Kiialle kuvan heistä yhdessä Nemon kanssa kehyksiin laitettuna. Molemmat ihastuivat ikihyviksi ja Kiia omi kuvan heti oman huoneensa hyllylle. Välillä sitä on vaikea käsittää, kuinka itselle niinkin arkipäiväinen asia kuin hyvät valokuvat voi toisille tuottaa suunnatonta iloa. Itse en edes ole saanut laitettu kotiini kuin pari kuvaa esille, nekin ovat molemmat lähemmäs kymmenen vuoden takaa. Kieltämättä olisi korkea aika koristella tätäkin asuntoa valokuvin!

Maailman kultaisimmat ihmiset ja minulle Nemon kanssa aivan korvaamattomat apurit. Kiitos teille! 

Tämä on ensimmäinen jouluni kissan omistajana. Ennen joulua ehdin bongailla netistä enemmän ja vähemmän kauhuskenaarioita joulukuusesta sekä lahjojen paketoinnista kissan kanssa. Ihmetys oli suuri, kun aloin kasata kuusta ja Sofia vaan nukkui tyytyväisenä raapimapuunsa päällä. Sieltä se katseli touhua ja kimaltelevia koristeita tassukaan liikahtamatta. Jätin valmiin kuusen valot päällä seisoskelemaan, ja lähdin koirien kanssa puolen tunnin iltalenkille. Kotiin palattuamme kuusi oli yhä pystyssä ja kissa pedissään nukkumassa. Vasta suihkun ääni sai kissan liikenteeseen, mutta silloinkin vesi kiinnosti enemmän kuin kuusi. Olin aivan ihmeissäni.

Kunnes lopulta kissa sitten eksyi reittivalinnallaan nokikkain kuusen kanssa..

Hei täällähän on palloja..

…oooh tuolla ylempänä on lisää palloja...

TÄHTI!

No onhan tää nyt näin helpompaa, ei tartte kiivetä!

Näihin tunnelmiin kaikille oikeasti rauhallista ja rentoa aattoa! Tiedän että tuo monessa taloudessa on edelleen kiireen ja stressin aikaa, mutta ihmiset, yrittäkää höllätä pipoa ja unohtakaa turha hössötys. Viimeistään sitten illalla on aika napata lasi punaviiniä (tai tuoremehua ;)), istahtaa sohvalle ja hengähtää ihan kaikessa rauhassa ♥


Karvalapsoset ovat ymmärtäneet loman tarkoituksen..

You Might Also Like

8 kommenttia :

  1. Eiiiij vitsit että repesin Sofialle :'DD
    Lukiessa mietin että ompa tosiaan kumma killi jo ei yhtään kiinnosta!?!?
    Ja sitten pääsin kuviin asti! :D

    Oikein hyvää Joulua teille kaikille täältä Lapista! :>


    (Olen aika vasta alkanu lukeen tätä blogia, en muista olenko edes tervehtinyt :P Kahlasin kaikki postaukset alusta asti läpi ja suosikkilistalle tämäkin pääsi (joutui??) Että moikka vaan! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei, kiva kun liityit lukijaksi! Kuinka ihmeessä oletkin jaksanut kahlata moisen määrän postauksia :D Mutta kiva kuulla, että vanhojakin juttuja joku vielä välillä katselee (itse teen niin kyllä vallan useinkin ;))

      Hyvää Joulua ja tervetuloa vuonojen matkaan mukaan!

      Poista
  2. Ihanaa joulua teille. <3

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloisia ja hauskoja kuvia! :) Itse jaksan vuosi vuodelta vähemmän stressata joulun takia.. Tehdään, mikä keretään ja jaksetaan. :D Kunhan otetaan ilo irti joulusta!
    Vielä kerran ihanaa ja rentouttavaa joulua! ♡

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.