ajo-opetus ,

My day videon muodossa

1/05/2016 03:32:00 ip. marjo 2 Comments

Heippa taasen, voi hurja kun lähtikin blogi aktiivisesti käyntiin näin vuoden alusta! Ehkäpä pidemmillä vapailla joulun ja uuden vuoden tienoilla oli jotain tekemistä asian kanssa? Kerrankin on ollut mahdollista käydä tallilla rauhassa ajan kanssa ja usein, samoin aikaa on löytynyt myös blogin ääressä istumiselle. Motivaatio tekemiseen on niin paljon suurempi, kun työt eivät vie suurinta osaa päivän energiasta ja ajankäytöstä. Huomennakin on muuten vapaa, jei!

Kuvasin täysin ex tempore videopostauksen päivästäni viime lauantaina. En siis aloittanut kuvaamista heti aamusta, ja oikeastaan muutoinkin aika vähän tuli kuvattua. Minulla ei tällä hetkellä ole videokameraa käytössä, joten kuvasin järkkärillä ja kittiputkella. Tätäkin olen aikonut kokeilla jo kauemman aikaa. Osassa videoissa on tarkennus ihan pielessä, en jaksanut alkaa katsoa pätkiä läpi kuvaamisen jälkeen, sori :D

Ylipäätään sisällä ei meinannut tulla touhusta mitään, saati ulkona auringon laskettua, kun hämärässä tarkennus ei vaan onnistu. Loppuillasta sitten akkukin loppui, joten yön pikkutunteina käytetty aika kuvien ja videoiden editoimiselle, kissan riehuhepulit lelun perässä ja kolme täysin kanttuvei karvalasta kainalossa köllöttelemässä jäivät kuvaamatta. Ihan kivasti mittaa videolle tuli silti, joten ehkä tuo ei haittaa.

No mutta, lässyn lässyn löpinät sikseen ja videon pariin!ps. Lauantaina olikin vielä ihan siedettävä keli tehdä hevosen kanssa hommia, mutta huomenna täytyy kyllä harkita uudemman kerran, kun pakkanen on jo miltei tuplaantunut!

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Oi vitsit, mua pistää aika hymyilyttämään noi sun ja koirien tervehdykset, ihanat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ne on aina pakko moikata :D Mitä kauemmin ollut poissa kotoa, sitä railakkaammin.. Valerialla oli myös aina tapana juosta saman tien eteiseen vastaan, siinä tuli jo ongelmia, kun oli kolme elukkaa rapsutettavana vain kahdella kädellä :P Sofiakin yleensä tulee paikalle, mutta tyytyy katselemaan vierestä.

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.