hackamore ,

Tietokoneongelmia

1/24/2016 12:17:00 ap. marjo 1 Comments

Tämä kone hajoaa hetkenä minä hyvänsä. Varoitusmerkkejä on ollut ilmassa jo kauan, ja nyt viime viikon sisään ne ovat pahentuneet huomattavasti. Olen vielä melko ummikko Macin käytössä näin muutaman vuoden kokemuksella, vaan johan tuli taas opittua uutta ja imettyä tietoa, kun olen kuluttanut päiväni lukemalla (puhelimella) netistä ohjeita ja kokeilemalla kaikkea mahdollista saadakseni koneen toimimaan.

Kuten huomaatte, nyt kone taas toimii, mutta pelkään ongelmien palaavan hetkenä minä hyvänsä. Asensin koko käyttöjärjestelmän uudelleen ja nollasin muistin, samalla palasivat monet vanhat asetukset. Tämän seurauksena en ole saanut Bloggeriakaan toimimaan. Vasta kun tajusin päivittää kaikki ohjelmistot, heräsi Blogger saman tien henkiin.

On tää tietotekniikka välillä sellaista hullunmyllyä että huh.

Pikkuherra päivystämässä - tammoja liikenteessä

Nemo on taas ollut koko tämän viikon vailla treenejä, ja tänään vastassa olikin varsin pirtsakka poika. En tiedä johtuiko tuo ylimääräinen virta pakkasten lauhtumisesta, viikon treenitauosta, tallille muuttaneesta uudesta hevosesta, siitä että Nemo oli katsellut aitiopaikalta muita hevosia juuri ennen kuin hain sen tarhasta, tai siitä, että nämä muut hevoset kävelivät sen nenän alta ohi kesken harjauksen. Tai ehkä kaikista näistä tai jostain ihan muusta?

Olin aikeissa tehdä Nemon kanssa pienet hiihtoharkat Tanjan avustuksella, vaan kun Tanja ei yllättäen päässytkään tallille, päädyin yksin kentälle hevosen kanssa. Oikeastaan pieni aivojumppa tuli enemmän kuin hyvään saumaan! Mitä suotta lähteä repimään hiuksia päästään liian innokkaan hevosen kanssa, kun voi laskea sen vapaaksi kentälle ja tehdä helpot hyvänmielentreenit.

"Kato kun mä löysin kivan lelun!"

Yleensä suunnittelen tarkoin etukäteen mitä ja miten aion hevosen kanssa treenata, kun jotain teen. Tällä kertaa nappasin vaan kameran ja leipää mukaan. Meillä oli oikein mukava ja rento hengailutuokio kentällä. Ihmettelin oikein, kuinka hyvin herra keskittyi ja teki hyvällä motivaatiolla mitä pyysin. Kenttäkin on taas hyvässä kunnossa pitkien jäisten kelien jälkeen. Jospa huomenna päästään sitten ajotreenien makuun, kun tänään on purettu enimmät ylimääräiset energiat juoksemisen ja aivopähkinöiden muodossa :)

Kutsuin Nemon muutaman kerran luokseni kesken kuvauksen. Yleensä se löntystää hiiiiiitaaaaasti pää alhaalla roikkuen paikalle. Tällä kertaa tultiin joka kerralla reipasta ravia ja niskoja nakellen!

"Täältä mä tuun!"


Oli minulla vissiin jotain muutakin kirjoiteltavaa, kun tässä muutaman päivän olen jo yrittänyt käydä bloggailemassa. Jos blogiin iskee yllättäen täysi hiljaisuus, mitä ilmeisimmin se johtuu ongelmista koneen kanssa. Pääsinpä tämän nyt ainakin kertomaan!


Hackamoret uudelleen päässä eri alaremmillä.

Oli hivenen haasteellista kuvata yksin, kun Nemo käveli koko ajan perässä korvat luimussa.

Tehtiin muutama pieni harjoitus, ja hyvältä tuntui. Tosin tällä kertaa alaremmi oli ihan liian pitkä ja jäi löysälle, aaargh...

Sain sentään yhden kuvan korvat pystyssä!

Ai niin, Sofia-kattimaukunen täytti puoli vuotta hetki sitten! Nopeasti on mennyt tämäkin aika.. Neidin "synttäreiden" kunniaksi pari kuvaa myös Sofiasta :)

Niin kiltti ja kaunis ja herttainen...

…vaiko sittenkin hurja peto! :D

You Might Also Like

1 kommentti :

  1. Ihania kuvia taas mutta mun suosikki kyllö on tuo viimeinen kissakuva!! :D

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.