hevoskuvaus ,

Äitimuori 24v

4/12/2016 08:12:00 ip. marjo 2 Comments

Lotta juhlisti synttäreitään viime viikolla, ikää mittariin kertyi 24 vuotta!


Tämän kunniaksi nakitin Sirin mukaan rouvan narun päähän roikkumaan ja kävin napsimassa muorista kuukausien tauon jälkeen ihan oikeita kuvia. Enpä edes muista, koska on edelliset ns. "paremmat" kuvat Lotasta tullut otettua. On siitä jonkun verran aikaa.


En olisi ikinä uskonut, kuinka siistin näköiseksi voimme Lotan saada! Käytimmekin tosin lähes tunnin yhdessä Sirin kanssa hevosta pesten ja harjaten, ja kyllähän tuo lopputulos näkyy. Lotan turkki on ollut jotain aivan järkyttävää tänä talvena, ja olenkin sitä muutamaan otteeseen käynyt jätesäkillisen verran keventämässä tässä alkukeväästä. Käsittämätöntä.


Eikä tuo hevosen mielentilakaan ole muuttunut sitten tallinvaihdon, eli viime kevään jälkeen. Edelleen omasta pihasta poistuminen vastaa likimain taivaan niskaan putoamista. Saimmepa ainakin ryhdikkäitä kuvia vanhuksesta, kun kehtasimme viedä sen yli sadan metrin päähän kavereista.. Voi Lotta-potta-hölmö-turbomummelia.

Tää täti otti nyt hatkat, hasta la vista!

Menihän siellä tiellä auto tai jotain..!

Sehän näyttää oikeasti kivalta tässä kuvassa :)

Kotiin lähdössä silmänvalkuaiset välkkyen.

Ei pysty käveleen, ei pysty käveleen...

…pakko on juosta, pakko on juosta.

Sirillä oli tuossa 24-vuotiaassa pomminvarmassa luottohevosessa hivenen pitelemistä. Lotan pojat voisivat vähän lahjoittaa rauhallisuutta myös äidilleen… :)

You Might Also Like

2 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.