ajo ,

Viimeisimpiä puhelinkuvia

7/25/2016 01:00:00 ap. marjo 3 Comments

Olenpa ollut laiska roudaamaan kameraa mukanani viime aikoina, hyi minua! Puhelimella sen sijaan on aina välillä tullut kuvia napsittua, ja kun en ole näitä muutoin saanut mukaan postauksiin, niin keräsin nyt erikseen muutamia puhelinotoksia yhteen läjään. Pinoon. Litaniaan. Apua miten tämän voi nettiaikana sanoa?!

Kiitoksia muuten suuresti kaikille kysymyksiä jättäneille, vielä ehtii käydä laittamassa lisää kysymyksiä tulemaan!


Pojat siirtyivät jokin aika sitten omaan tarhaansa laiduntamaan. Toinen lauma syö nyt poikien laitumen viereistä lohkoa, joten otettiin pojat pois aidan toiselta puolen..

Tämä onkin näillä keleillä hyvä ratkaisu, niin on herroilla taas pihatto käytössään. Eivätpä nuo päivisin kuumalla kelillä muuta teekään kuin nuokkuvat pihatossa. Sateella ne taitavat olla kaikkein tyytyväisimpiä laiduntajia? Ehkä yöllä myös..?

Veljekset kävivät piiiiitkästä aikaa yhdessä lenkillä!

Kieltämättä mukavampaa itsekin on kävellä kuin istuskella Jelpparin kyydissä lenkin ajan. Nemokin liikkuu näin reippaammin :D (tosin reippaasta ei voi missään nimessä puhua kummankaan hevosen kohdalla.. 8km käveltiin, hiki tuli)

Ajolenkkien päätteeksi Nemo heittää levyiksi tyypillisesti heti portin taa. Onhan tuo hake varmasti mukavan karheaa piehtaroida.

Ihana elämä ja kaunis polle :'D


Paahtavan ilta-auringon paisteessa.

Oli pakko napata kuva, kun Nemo muka näytti aktiiviselta! No näkeehän tästä toki myös sen muhkean muodokkaan takamuksen :D

Ja vielä yksi kuva kävelyreissulta. 

Aina yhtä reipas lenkkeilijä! Not.

Hei mää siivosin! Kuten taisin mainita.. Nemon varustenurkkaus tyhjäksi, puunaus ja kamat uudelleen siististi paikoilleen. Nyt se taitaa olla taas räjähtänyt käsiin. Miksi mulle aina käy niin??

Nemo ja Fiona <3

Tältä näyttää vuonon ylikasvanut harja. Tosin sitä ihmettelen, mistä tulevat nuo niin selkeät kaksi erillistä kerrosta?? Miksi niitä on kaksi?

Peräkärryn perään sovittelua. Hypin ja pompin ja riehuin tuolla kyydissä minkä irti sain. Nemo vaan möllötti.


Kivennäistä naamaan. Hevoset eivät siis syö muuta kuin vapaata ruohoa maasta ympäri vuoden tai heinää tarpeen mukaan lisänä (talvella tietty) sekä kivennäistä.

Tällainenkin ihme oli pakko ikuistaa, kun Nemo yllättäen nosti pään ylös ja korvat pystyyn ennen lenkille lähtöä. Ihan itte. Ja hei huomaatteko suurimman ihmeen: alahuuli on samassa tasossa ylemmän kanssa!

Juttelin jokin aika sitten vuokranantajallemme, onko hän ikinä ajatellut että rakennuttaisi uuden terassin aiemman "kyhäelmän" paikalle. Vielä nyt kun on juhlatkin tulossa piakkoin. No siitähän se ajatus sitten lähti..

Hiukka päteviltä parilta työmieheltä meni reilu päivä rakentaa uusi terassi tyhjästä alkaen! Komea siitä tuli :) Että saas nähdä mitä mie seuraavaksi keksin, kun viime kesänä rakentui niin hienosti hevosten pihattoon laajennus.. Ainahan sitä jotain puuhailtavaa riittäisi, vai mitä?!


You Might Also Like

3 kommenttia :

  1. Hyviä kuvia puhelin kuviksi :) Mä tykkään tosi paljon teijän postauksista ja kuvista , ne on aina niin kivoja :)) Piristää päivää :)

    VastaaPoista
  2. Voitteko tehä mydayta taas joku päivä ? Niitä on kiva katsella :) Oon katsellu teijän mydayt jo varmaan sata kertaa :D

    VastaaPoista
  3. Millon tulee postaus? ;)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.