erikoispostaus ,

Yhteiskuvia vuosien varrelta

8/01/2016 10:22:00 ap. marjo 5 Comments

Eräs kaverini totesi tässä jokin aika sitten, ettei hänellä ole laisinkaan yhteiskuvia ensimmäisen oman kasvattihevosensa kanssa! *shocking* Miten tämä on mahdollista??

Aloin sitten itsekin miettiä, koska ja missä noita yhteiskuvia on tullut otettua.. Ne ovat kuitenkin niin tärkeitä ja rakkaita muistoja, sekä ihania katsella jälkikäteen, että arvostan kyllä kaikkia kuvia, mitä meistäkin on Nemon elämän aikana napsittu. Etenkin pikkuvarsan kanssa otetut kuvat ovat ihania muistoja, niin nopeasti varsat kasvavat.

Niinhän se vaan menee, ettei noita yhteiskuvia välttämättä kerry laisinkaan, ellei niitä varta vasten sovitusti lähde ottamaan! Onneksi olen siis aika-ajoin järkännyt näitä kuvaussesioita, joissa yritämme poseerata edes jotenkin edustavina yhdessä hevosen kanssa - niin kamalaa ja vaikeaa kuin se aina onkin. Toki kuvia on kertynyt välillä muutoinkin, ja onneksi näin, ei aina tarvitse kuitenkaan olla niin sliipattu ja valmisteltu kuvauksissa..

Rusetti oli väärän värinen.. Mutta eikö tämänkin nyt voi yhteiskuvaksi laskea?!

Suosittelenkin siis kaikille, että pyydätte joskus vartavasten kuvaajan mukaan kuvaamaan teitä yhdessä hevosenne kanssa! Aika kultaa muistot, ja itsekin kun tässä vaan rupsahtaa koko ajan, on mukava sitten vuosienkin jälkeen palata kuviin, joissa molemmat osapuolet ovat vielä "nuoria ja komeita"... tai ainakin yrittävät olla! ;)Keräsin kasaan joukon (loputtoman litanian) kuvia meistä Nemon elämän varrelta. Yritin järjestää nämä vielä oikeaan aikajärjestykseen.. Yleensä tuntuu, että kaikista kuvista tulee toistensa kopioita. Ollaan että pusi hali ja yritetään hymyillä nätisti kameralle. Vaan onnekseni huomasin joukosta löytyvän jos jonkinlaista poseerausta ja tilannekuvaa myöskin.
Aina kuitenkin mielessä pyörii, kuinka ihana olisi saada jotain ihan uusia ja erilaisia kuvia! Meillä on Sirin kanssa molemmilla haaveissa jos jonkinlaiset kuvaukset upeiden taustojen, rekvisiitan ja ideoiden kanssa. Silti niitä ei vaan koskaan saada toteutettua ja aina napsitaan näitä samoja peruspönötyksiä.

Tuleeko teillä mieleen jotain kivaa ajatusta, millaisia yhteiskuvauksia voisimme hevosten kanssa toteuttaa?  Tai oletteko itse tehneet jotain erityisiä järjestelyjä erilaisia kuvia varten? Kertokaa ihmeessä, ja näyttäkää lopputuloksia, jos tällaisia löytyy!
Toki varsan kanssa ei sen ihmeempiä ole pystynyt tekemäänkään.. Lotan kanssa on joskus otettu vähän erilaisempia kuvia tarkoituksella, ja ajatuksissa muhii paritkin teemakuvaukset, jotka olisi kiva Nemon kanssa joskus toteuttaa! Ehkä näihin vielä joskus päästään käsiksi, tai sitten ne jäävät ikuisesti haaveen tasolle.


Tässä välissä Nemolle tuli vuosi ikää täyteen.

Ja tässä täytettiin kaksi vuotta.Seuraavissa taitaa olla jo 3-vuotias hevonen..
Tässähän tulikin samalla tiivistetysti läpikäytyä meidän reilu kolmivuotinen historiamme Nemon kanssa ♥Minkä tyyppiset hevosen ja ihmisen yhteiskuvat ovat eniten mieleesi? Heräsikö näistä jotain ajatuksia? Oliko jossain kuvissa enemmän tunnetta/ideaa/muuten vaan onnistumisia kuin toisissa?

You Might Also Like

5 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Mun kaverini on valokuvaaja, ja hänellä on tälläinen mainio projekti. Heillä on siis oma askellajiratsastukseen erikoistunut talli, jossa asiakkaita kuvataan tallin hevosten kanssa. Projekti on nimeltään Maailman ihanin hevostyttö. Josko tuolta saisitte jotain ideoita? Minä olen tuo morsiuspukuinen kuvankauniin issikan selässä :)

  http://maailmanihanimmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Siis herranjumala tuo lotan maha ensimmäisessä kuvassa! :D näyttää että jalat on niin tapit ja maha laahaa maata ;) jännityksellä odotan oman tiineen tamman mahaa ensikeväänä kuinka iso se on..

  VastaaPoista
 3. Vähänkö ihanani kuvia. Toi eka kuva on mun suosikki. Kuvaan itse eniten issikoita ja shettiksiä, mutta kyllä välillä kuvaan muitakin heppoja.

  http://even-elamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Mutta ei luoja mikä tankkeri Lotta(?) on tuossa ekassa kuvassa! :o

  VastaaPoista
 5. Toinen anonyymi, jos luet kuvatekstin niin voit ymmärtää, että kuvassa Lotta on viimeisillään tiineenä :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.