ajo ,

Vuonisten messutunnelmia

4/17/2017 06:28:00 ip. marjo 2 Comments


Vähän näin jälkijunassa itse tapahtumasta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan?


Hevoset-messuilla tavattiin tänä vuonna upean paljon vuonohevosia, eli rotu oli varsin hyvin edustettuna, vaikka rotuesittelyyn saikin jälleen vain kaksi hevosta ottaa mukaan. En ollut tänä vuonna (ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen) mitenkään osallisena järjestämässä vuonisten esiintymistä messuilla, joten oli varsin mukavaa mennä paikalle vain turistina ihailemaan muiden aikaansaannoksia! (tai siis kuvaajana, mutta anyway)

Ihan putkeen tuo homma ei taas järjestäjien puolesta mennyt, joten rotuesittely ei päässyt toteutumaan lainkaan kuten oli suunniteltu. Hatunnostot silti kaikille teille, jotka jaksoitte hevosia tuoda paikalle! Ei ole aina ollut järin helppoa saada hevosia liikkeelle, kun kyse on näinkin lyhyestä suorituksesta, eikä silti mitenkään helposta tai kevyestä päivästä..

Rotuesittelyn lisäksi vuonohevonen oli esillä Ponyn järjestämässä eliittinäyttelyssä sekä näyttelyn yhteydessä käyttöluokkien esittelyssä. Messuhallin pihassa tapahtuvan talutusratsastuksen ja ajelutuksen järjesti tuttuun tapaan Hessi-talli, mutta tällä kertaa yhdessä kummivuonisten kanssa! Messukävijät pääsivät siis halutessaan ratsastamaan vuoniksilla molempina päivinä - mikä voisi olla sen parempaa peeärrää rodulle :)

Messuilla mukana olivat Gnist Varde, Usvaniityn Middnattsprinsesse, Ny Vestergårdens Niclas, Kotalan Glimrende Rosa, Solsikkens Fjella, Langthjems Silja sekä Lökke Line.

Ja tältä se näytti:Erityisterkut vielä sille innokkaalle lukijalle, joka tulit juttelemaan Onnellinen hevonen -kojun lähistöllä :) Sain ehkä juuri sitä lisäinspiraatiota blogin päivitykseen, mitä tässä on välillä vähän kaipailtu..!

You Might Also Like

2 kommenttia :

 1. Hienoja kuvia ja hienoja hevosia!
  Jos pienen pienen toiveen saisi esittää, niin jos jatkossa saisi kuviin nimet, kuka kukin on? :)
  Eihän sillä mitään suurta merkitystä ole, mut nyt jotenki vaan eka ajatus oli juurikin, että kukahan Vuonis missäkin kuvassa esiintyy.
  Johtunee kun en muuten yhtään "seuraa rotua" muutekuin tämän blogin kautta, niin vaikka he olisi kuinka suuria hevosstaroja niin enhän minä heitä tunnista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset ja kiitos kommentista! Minäpä käyn lisäämässä nimet kuvien alle vielä myöhemmin :)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.