Valhallan Nemo

8/04/2013 07:45:00 ip. marjo 4 Comments


rotu: norjanvuonohevonen
sukupuoli: ori
synt: 12.5.2013
säkä: kasvussa..
väri: ruunihallakko
isä: Trollguten 10F
emä: Lobitsija 11F
kasvattaja: Marjo Uimi
omistaja: Marjo Uimi

Unelmien täyttymys - ensimmäinen oma hevonen, ensimmäinen oma kasvatti, vahvaluustoinen komea ori, täydellinen luonteeltaan! 

Heti syntymästään saakka tämä jätkä on ihastuttanut sekä hämmästyttänyt komealla ulkomuodollaan. Se oli hyvin suurikokoinen jo syntyessään, eikä luustosta ole puutetta. Utelias, pirtsakka, mutta samalla rauhallisen harkitsevainen varsa on ollut kaikkea sitä, mitä ikinä hevoselta voi toivoakaan. 

Nemon kanssa on pienestä pitäen hyvin rauhassa ja maltillisesti opiskeltu ihmisen rinnalla toimimisen taitoja, mutta pääasiassa se saa nauttia pienen hevosenpojan elämästä laitumella vapaasti kirmaillen sekä kavereiden kanssa painien, siellä ne elämän tärkeimmät taidot opitaan! Nemo vähän päälle kaksi kuukautta:------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videoita Nemosta:4 kommenttia :

 1. Hei Marjo,nautihan Unelmastasi!Komia ja suloisen veikeä velikulta näyttää olevan upeissa kuvissasi,joiden kautta saan minäkin seurata oripojan kehitystä(:)

  VastaaPoista
 2. Pidättekö Nemon orina?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Helena, varmasti nautin :)

  Anonyymi, riippuu ihan millainen mies siitä kasvaa :) jos ei ole saumoja jalostukseen, niin sitten varmasti ruunataan jossain vaiheessa, mutta katsellaan nyt ensin ihan rauhassa..

  VastaaPoista
 4. No ompas kyllä todellakin kookkaan oloinen vuonisvarsaksi. :O Komea poika! :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.