kuvia ,

Vapaapäivän parhautta

1/23/2015 09:41:00 ip. marjo 12 Comments

Nappisilmäinen Rasmus valmiina töihin.

Vaikka vuorotyöt ovatkin välillä ikäviä, ja vaikka etenkin iltavuoro rajoittaa muuta elämää lievästi sanottuna paljon, on tässä yksi hyväkin puoli: vapaa perjantai! Meillä on tapana tehdä iltavuoroissa neljässä päivässä koko viikon työt (mikä siis tarkoittaa asumista töissä..), mutta on tuo yksi ylimääräinen vapaa sen arvoinen. Mitäpä muuta silloin tekisikään kuin kuluttaisi koko päivän tallilla!

Tämä vapaa perjantai käytettiin siis treenatessa niin entisen jalostusoriin - nykyisen ruunan kuin nykyisen pikkuoriin - tulevan minkä?? kanssa. Olipa tilanne jalkovälissä mikä tahansa, hienoja olivat jälleen kerran molemmat vuonispojat ja oikein päteviä "omassa ammatissaan"!

Oma vapaa tarkoittaa duunia poneille.. 

Videolla pieniä maistiaisia päivän touhuista, pidempiä pätkiä kera loputtomien selittyjen luvassa toivottavasti piakkoin.. :)You Might Also Like

12 kommenttia :

 1. Miten suloinen!!

  VastaaPoista
 2. Asuuko teidän hevoset siis 24/7 pihatossa? Tarviiko ne loimia? Onko siellä pihatossa minkäänlaista lämmitystä tai sellaista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemo ja Rousku asuvat joo. Myö emme loimita ollenkaan, ainoastaan kuivatteluksi liikutuksen jälkeen jos hionnut. Ehkä jos sataisi pari viikkoa putkeen vettä/räntää vaakatasossa, tai pakkaset paukahtaisivat neljäänkymmeneen ;)), voisi loimitus olla tarpeellista.. Ei ole mitään lämmitystä siis olemassa, oviverhot vaan ja pitävät seinät.

   Poista
 3. Kiva postaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, välillä näitä vähän lyhyempiäkin julkaisuja.. :)

   Poista
 4. On nuo niin suloisia poikia. :) Ja ihanan talvista siellä! Täällä se on "vähän" vaihdellut, mut tällä hetkellä on taas hieman lunta.

  Pidempiä sepustuksia ja videoita odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että sitten on kunnon talvi, kun sinä tänne junailet! :) Ja juu, pidempää juttua on kyllä tulossa..

   Poista
 5. :) Vautsi itsekin olen menettänyt sydämeni noille vuoniksille. :) En ole tosin ikinä päässyt sellaisilla ratsastamaan, tosin joskus olen hoidellut yhtä vuonista mutten sen kummemmin. Haaveenahan olisi joskus saada tuollainen nallekarhu omaksi. :3

  Onko teillä muitakin eläimiä kuin nuo hepat? Entä asutteko maalla, kun postauksissa vilahtelee peltoja ja metsiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vielä pääset vuoniksenkin selkään! :)

   Me asumme Sirin kanssa ihan "kaupungissa", mutta hepat enemmän maaseudulla. Omia elukoita meillä on vaan lauma koiria, mutta tallikaverilla on vuohia, lampaita, pupuja, kanoja, ankkoja, kyyhkyjä, ja ties mitä, joten eläimiä kyllä tallilla riittää :)

   Poista
 6. Blogissa norjanvuonohevonen.blogspot.com on teidän hevosista teidän ottamia kuvia. Ootteko tietoisia asiasta? :

  VastaaPoista
 7. Kiitti kun kerroit! Ei ollut tiedossa.. :/

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.