lotta ,

Hunajaa pukkaa

5/10/2013 11:39:00 ap. marjo 6 Comments

Tältä näyttävät nisät vuorokaudella 324:


Eilen aamulla huomasin pienen kellertävän nokareen toisessa nisässä. Päivän mittaan se muuttui enempi hunajaisen väriseksi, ja tänä aamuna oli jo näin selkeät "hunajatipat" molemmissa nisissä. Elämme siis jännittäviä aikoja.. Uskalsin nyt kuitenkin vielä jättää Lotan ulos tarhailemaan. Tamma on edelleen syönyt todella hyvin halulla hartaalla. Iltaruuat upposivat naamaan ja samoin heinät yön aikana. Tarhassa se syö kyllä selvästi vähemmän kuin muut ponit ja välillä hengailee vaan omissa oloissaan, mutta yllättävän paljon se silti edelleen ruokaa mahaansa ahtaa. 

Eilen illalla Lotta yllätti minut totaalisesti, kun lähes vaatimalla vaati, että häntä rapsutetaan tisseistä! Tämä oli suorastaan pöyristyttävää, sillä olen aiemmin pari kertaa yrittänyt kokeilla tamman utareita. Totesin sen pian turhaksi yritykseksi, sillä Lotta vilkaisee hyvin murhaavasti ja takakinttu nousee: näpit irti! Olen siis suosiolla pysytellyt tisseistä kaukana.. Eilen rapsuttelin Lottaa taas mahan alta nisien läheltä (siitä se on pitänyt hurjasti koko ajan), niin tammapa siirsi ja siirsi itseään vihjaillen niin kauan, että käteni hakeutuivat utareille. Lotta venytti ja nautti ja levitti kinttujaan ja melkein kaatoi minut kumoon valtavan vatsaponkon yllättäen vyöryessä päälleni. Kyllä piti kyhnyttää!

Käytin sitten tilanteen hyödykseni ja kaavin kaiken moskan pois utareiden välistä (ai että kun Lotta nautti) ja muutoinkin koettelin maitotilannetta. Kovat ne ovat. Ja isot. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.. Sain myös hyvin lähietäisyydeltä kyylättyä nisien tilanteen. Niihin Lotta ei kuitenkaan anna koskea. Pitihän sekin kokeilla, ja sain jälleen hyvin vihaisen mulkaisun osakseni. 

Lotta on muutenkin niin seurallista neitiä kun vaan olla ja voi. Koko ajan sen kanssa pitäisi hengata ja rapsuttaa ja kyhnyttää. Saa nähdä, miten luonne muuttuu varsan synnyttyä..

You Might Also Like

6 kommenttia :

  1. Ei hitsi ku on jännää ja mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
  2. Iiiik!!! Jännääää!

    VastaaPoista
  3. Jännää! Meilläkin odotellaan varsaa, tosin suokkia :D Meidän varsa pitäisi syntyä vasta kesäkuun puolella, mutta jännittää nyt jo :D

    VastaaPoista
  4. Petra, odota vaan, jännitys kasvaa koko ajan! Tosin minulla se on tällä hetkellä epätoivo siitä, että varsominen menee juuri pahimpien työkiireiden tai ponioripäivien päälle..!

    VastaaPoista
  5. No tänäänhän se meidän varsa sitten syntyi, aamukahdeksalta, ilman vahatippoja :) Ihana terve tammavarsa :)

    http://aladdinbird.blogspot.fi/2013/05/108.html

    VastaaPoista
  6. Paljonko eläinlääkärinkulut on suunnilleen tamman astutuksen ja tiineyden ajan?:)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.