erikoispostaus ,

Ponioripäivät Ypäjällä

5/17/2013 09:21:00 ap. marjo 2 Comments

On taas ollut niin kiireistä tämä elämä, etten ole ehtinyt oripäivistäkään mitään mainita! Ponioripäiviä siirrettiin normaalista ajankohdasta herpes-viruksen takia, ja uusi ajankohta on tänä viikonloppuna. Arvostelut alkavat tänään kolmen maissa ja jatkuvat sunnuntaihin saakka. Mukana on kaksi vuonohevosoria; kantakirjattava 5-vuotias Usvaniityn Edward sekä viime vuonna Norjasta tuotu 3-vuotias jalostuslupaa hakeva uusi tuttavuus Saethres Bris.

"Eetu" vanhempana orina suorittaa käyttöajokokeen, eli vaativan ajokokeen sekä ratsastuskokeen. Suosittelen edelleen lämpimästi kaikille käyttöajokokeen seuraamista, siinä oppii paljon, sekä näkee käytännössä sen, miten vuonohevosorin tulee toimia. Hyvä luonne tuntuu olevan kaiken a ja o kokeesta suoriutumisen edellytyksenä. Käyttöajokoe suoritetaan sunnuntaina klo 8 alkaen raviradan keskellä olevalla kentällä. Nuorempi ori suorittaa myös ajokokeen, mutta pienemmillä vaunuilla maneesissa. Nuoremmalla orilla ei tietenkään ole ratsastuskoetta.

Oripäivillä siis ehkä törmäillään, mie olen taas kuvaamassa kuten aina, tällä kertaa parillekin eri taholle :) Näkemisiin!

Usvaniityn Edward hyväksyttiin jalostukseen kolmivuotiaana.

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. millon tulee varsa kisan tulokset?:))

    VastaaPoista
  2. Voi, heti kun ehtisin laskea tulokset! :D Lupaan yrittää asap.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.