kouluratsastus ,

Ikävä selkään!

5/05/2013 09:30:00 ap. marjo 3 Comments

Miten ratsastusta voikaan kaivata..? Minulle on viime aikoina tullut ihan hirmuinen hinku päästä taas satulaan. Näen unta hereillä ja nukuksissa kaikennäköisistä ratsastuskuvioista, mitä Lotan kanssa voisi taas harrastaa. Joskus muinoin olin hyvin tylsistynyt maastoiluun, mutta nyt unelmoin monet kerrat, kuinka kierretään tuttuja parin tunnin maastolenkkejä.. Haluan pian päästä myös kentälle tuuppaamaan kunnolla koulua. Voi kun pääsisi myös takaisin tunneille aina joskus ja jouluna. Olisipa ihanaa spurttailla pellolla täyttä laukkaa ilman satulaa. Niin ja täytyy toki jatkaa myös treenejä kaulanarun kanssa.

Kaikkea ihanaa tekemistä pyörii mielessä. Täytyy kuitenkin muistaa, että varsomisen jälkeen kunto on taas pudonnut huimasti, joten liikutukset aloitellaan hyvin hitaasti ja varovasti. Ehkä jopa alkuun enempi taas ajaen, kuten viimeksi Lottaa kuntouttaessa. Vaikka olihan tilanne silloin tyystin toinen, nyt on sentään hyvä pohjakunto tammalla olemassa :)

Palasin mielessäni vuoden ajassa taaksepäin. Missä mentiin silloin? Lotalla oli kuntoutusta kotiinpaluun jälkeen takana puoli vuotta. Tulokset olivat huimia! Tamma kävi ensimmäisissä koulukisoissaan Annan kanssa ja nappasi kolmannen sijan huisin prosentein. Treenattiin paljon ja ahkerasti, ja elämä hymyili. Kuten se tekee nytkin, mutta vaan vähän eri syystä.. Vuorokaudella 319 mennään ♥

Vuosi sitten huhtikuussa Anna kävi kolmannen kerran Lotalla treenaamassa.

...ja starttasi myös koulukisoissa tamman noin kymmenen vuoden kisatauon jälkeen.

Puolen vuoden kuntoutuksen jälkeen. Lotta oli vielä melko lihakseton kuikelo, mutta hienossa kunnossa lähtötilanteeseen verrattuna.

Onneksi tämä pylly on saanut vielä hurjasti lisää pyöreyttä. Tältä näytti vuosi sitten.

Käytiin Lotan kanssa ahkerasti kentällä treenaamassa.
Vaikka välillä tuuppailtiin myös omalla pellolla..

Vapaata spurttailua unohtamatta!

Siri kuvasi Loppakorvan ihanan kukkameren keskellä. Täällä on tarkoitus napsia piakkoin vauvasta kuvia ;) Onpa Lotta ollut kapoinen, hih..

Rousku puolestaan vietti aikaa orilaitumilla kavereiden kanssa painien! Kuva: Jonna Heino

Toukokuun lopussa oli jo näin kesäistä, ja ponit pääsivät vihreän makuun. Oi, pian kesä jo taas tulee!

You Might Also Like

3 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.