elsa ,

Siis eks tää muka ooka tyttö?

10/08/2016 06:43:00 ip. marjo 6 Comments

Mua on petetty. T: NemoKuulehan veliseni, mullapa onkin täällä tammoja seuranani, ja ihan kaksin kappalein! T: Popi

You Might Also Like

6 kommenttia :

 1. Voi poikaparkaa! :D Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Vahinko, olin muualla koko päivän, mutta yksi kuva kertoo taas enemmän kuin tuhat sanaa, puhumattakaan nyt noin monen kuvan sarjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä varmaan vielä muutaman päivän riittää tutustumistohinoita katseltavaksi :) Jos ei Nemo vaikka ole vieläkään ihan vakuuttunut, ettei se sittenkin olisi tamma :D

   Poista
 3. Peput taitaa olla kaikkien poikien mielestä aika pop! ;)

  Voi Nemo-parkaa! Luuli varmaankin taivaan avautuneen ja saaneensa jonkin ylemmän voiman lähettäneen bruneten itselleen..joka paljastuukin tavan ruunaksi. Mikä pettymys pienelle orhille..

  Mutta kovin kohtelias nuorimies! Jos tuota kummallisempaa riekkumista ja selkään rykimistä ei ollut ohjelmistossa, niin peukku Nemolle! On se fiksu kapistus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppu oli kyllä pop! :D

   Ja juu, kuvissa on kaikki draama. Mitä nyt muutama Paten kimakoista potkuista jäi ikuistamatta. Olen tainnut todetakin, että Nemo on aina ollut hyvin porukassa toimeentuleva "kaikkien kaveri". En yhtään epäillyt, etteikö se osaisi suhtautua hyvin myös uuteen hevoseen, vaikka aikamoiseksi oriksi muuttuukin vieraiden hevosten kanssa. Mutta ei todellakaan laittanut kaveria ahtaalle, eikä esim. puraissut kertaakaan. Hyvin hienosti osaisi tehdä tutkimusta peräpäässä ja väistää potkuja, jos toisella meni herne nenään Nemon yrittäessä hypätä selkään ;)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.